| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
evet bence de cemre'nin gülçini kapıya yollarken dedikleri korkut,yoshy bide mert çok komik...
bir de kızlar kendi aralarında tartışırlarken birbirlerine söyledikleri laflar çok komik oluyo |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Aslında espri sayılmaz ama Yasemin'in söyleyişi ve Gülçin'in yüzünde ki ifade süperdi. Sahneyi tam hatırlamıyorum ama Eren ve Yasemin masada oturuyor bir şeyler konuşuyorlar kapı açılıyor Gülçin yorgun argın içeri giriyor. Yasemin Gülçin'i gördüğünde:
Hah sarışında geldi  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
| Yoshy'nin 22. bölümde "Bana bak, Berk denen zibidi seni Korkut'a söylersem ağzını burnunu dağıtır " sözü çok komikti yav. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
He bir de yine 22. bölümde;
Korkut'un"ben erkeklerle çıkmam'' deyişi süper komikti. |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence de YOSHY in bütün replikleri süper ve komik  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
ya laflar artık bendede yerleşti kardeşlerimde telle mesajlaşırken falan o lafları kullanıyorum gerçekten özelliklere mimikler süper espirilerde yerinde oluyor o kadar güzel laflar var ki hangi birini yazcaz  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
baya var aslında..özellikle berk'li yerlere çok gülüyorum  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende bir ara Mert kızları daha doğrusu Gülçin'i Burak'tan kıskandığında ve bunu erkeklere söylerken bir bölümüne çok güldüm..Mert erkeklere anlatırken Korkut:"Yasemin'le de mi?" diye bir soru sordu..Mert'te "en önde bayrak tutuyor" lafına çok güldüm..Zaten o bölümde o kısım çok güzeldi  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
|
Misafir
|
Zaten Korkut ile Yasemin bir araya gelince espri oluyor  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
Hehe evet..  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Güzel espriler var aslında  |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
| ben en çok berkin dediği laflara gülüyorum |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
bebeğim eğer sahnede bir şeye ihtiyacın olursa bana göz kırpman yeterli ben hemen sahneye çıkarım bir iki figür yaparım seyirciler kendine gelir  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Kızların Alev taklidi ve....
MÜKEMMEL MİYİM NEE?
deyişleri muhteşemdi..Koptum resmen ya...
Bir de Cemre-Emre arasındaki kıskançlık krizi ve Cemrenin Emreye gözlerini büyüterek bakmasında da çok güldüm...
 |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Aynen Beyza, al benden de o kadar. Yanımda uyuyan kardeşim uyandı çünkü bomba patladı sanki, kahkahamı görmeliydiniz
Alevin yarışmadaki yarışmacı kızlar hakkındaki yorumu da süperdi:
Bu kız çok zeki, başımıza iş açar...
Bukız tam psikopat...Süperdi yaa  |
|
|
|
|
|
|