Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
evet bence de cemre'nin gülçini kapıya yollarken dedikleri korkut,yoshy bide mert çok komik...
bir de kızlar kendi aralarında tartışırlarken birbirlerine söyledikleri laflar çok komik oluyo

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Aslında espri sayılmaz ama Yasemin'in söyleyişi ve Gülçin'in yüzünde ki ifade süperdi. Sahneyi tam hatırlamıyorum ama Eren ve Yasemin masada oturuyor bir şeyler konuşuyorlar kapı açılıyor Gülçin yorgun argın içeri giriyor. Yasemin Gülçin'i gördüğünde:

Hah sarışında geldi Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Yoshy'nin 22. bölümde "Bana bak, Berk denen zibidi seni Korkut'a söylersem ağzını burnunu dağıtır " sözü çok komikti yav.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
He bir de yine 22. bölümde;
Korkut'un"ben erkeklerle çıkmam'' deyişi süper komikti.

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence de YOSHY in bütün replikleri süper ve komik Smile

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 01:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
ya laflar artık bendede yerleşti kardeşlerimde telle mesajlaşırken falan o lafları kullanıyorum Wink gerçekten özelliklere mimikler süper espirilerde yerinde oluyor o kadar güzel laflar var ki hangi birini yazcaz Wink

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
baya var aslında..özellikle berk'li yerlere çok gülüyorum Laughing

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende bir ara Mert kızları daha doğrusu Gülçin'i Burak'tan kıskandığında ve bunu erkeklere söylerken bir bölümüne çok güldüm..Mert erkeklere anlatırken Korkut:"Yasemin'le de mi?" diye bir soru sordu..Mert'te "en önde bayrak tutuyor" lafına çok güldüm..Zaten o bölümde o kısım çok güzeldi Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Misafir
Zaten Korkut ile Yasemin bir araya gelince espri oluyor Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Hehe evet.. Very Happy

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Güzel espriler var aslında Very Happy

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
ben en çok berkin dediği laflara gülüyorum

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
bebeğim eğer sahnede bir şeye ihtiyacın olursa bana göz kırpman yeterli ben hemen sahneye çıkarım bir iki figür yaparım seyirciler kendine gelir Laughing Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Kızların Alev taklidi ve....

MÜKEMMEL MİYİM NEE?

deyişleri muhteşemdi..Koptum resmen ya... Very Happy

Bir de Cemre-Emre arasındaki kıskançlık krizi ve Cemrenin Emreye gözlerini büyüterek bakmasında da çok güldüm...

Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Aynen Beyza, al benden de o kadar. Yanımda uyuyan kardeşim uyandı çünkü bomba patladı sanki, kahkahamı görmeliydiniz Laughing

Alevin yarışmadaki yarışmacı kızlar hakkındaki yorumu da süperdi:

Bu kız çok zeki, başımıza iş açar...
Bukız tam psikopat...Süperdi yaa Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 52 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 50, 51, 52  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi