Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Onlarıda yazarsan seviniriz...

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
EVET YAZ

iremmyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
daha sonra yazacağım şimdi vaktim yok... Smile

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
dizide korkut süper esriler yapıyor gözlüğüde 6 numaraymış alev doğru söylemiş basket takımı gibi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Yasemin: Sen de en kazık yerden soruyorsun ama kolay sor biraz ben yabancımıyım ( Eren Korkut'u sevip sevmediğini sorunca )

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Mehmet o da güzel Very Happy

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
ALEV:mükem...
BERNA:şahanemiyim ne

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
mehmet güzel gerçekten

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
hatırladım ben iremyoshy ben de gülmüştüm orada Razz Berk in ve yoshymin her sahnesi komik....bir de cemrenin gülçini kapıya yolladığı zaman dedikleri...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 00:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Sağol Beyza Wink Bu arada benim de adım Beyza... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 01:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben genelde korkutun espirilerine çok gülerim Smile

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
ALEV:mükem...
BERNA:şahanemiyim ne
evet yaa bu da çok komikti.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Birde şey hani kızların arkadaşı gelmişti erkek arkadaşı ile birlikte evlendiler falan.Sabah Yasemin onları göremeyince yoklar dedi,Eren de hiç mi? gibi birşey diyince Yasemin şey demişti Yok dibinde birazcık kalmış ama yetmez!

Çok gülmüştüm. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Haa bir de bir ara teyze vardı ya evlerinde her gördüğüne oğlum diyen...Gülçin kızlara şey demişti teyze artık dünyaya açıldı sabahtan beri Tarkan,Brad Pitt Robbie Williams hepsini saydı oğlum diye gibisinden bir şey demişti... Laughing

En son HEPSISWEET tarafından Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Aaa eveet o da var Exclamation Laughing Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 52 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 50, 51, 52  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi