| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| devrem |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
| Onlarıda yazarsan seviniriz... |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
|
|
|
| iremmyoshyy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
daha sonra yazacağım şimdi vaktim yok...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
| dizide korkut süper esriler yapıyor gözlüğüde 6 numaraymış alev doğru söylemiş basket takımı gibi |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
| Yasemin: Sen de en kazık yerden soruyorsun ama kolay sor biraz ben yabancımıyım ( Eren Korkut'u sevip sevmediğini sorunca ) |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Mehmet o da güzel  |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
ALEV:mükem...
BERNA:şahanemiyim ne |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
hatırladım ben iremyoshy ben de gülmüştüm orada Berk in ve yoshymin her sahnesi komik....bir de cemrenin gülçini kapıya yolladığı zaman dedikleri... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 00:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Sağol Beyza Bu arada benim de adım Beyza...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 01:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben genelde korkutun espirilerine çok gülerim  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: ALEV:mükem...
BERNA:şahanemiyim ne evet yaa bu da çok komikti..  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Birde şey hani kızların arkadaşı gelmişti erkek arkadaşı ile birlikte evlendiler falan.Sabah Yasemin onları göremeyince yoklar dedi,Eren de hiç mi? gibi birşey diyince Yasemin şey demişti Yok dibinde birazcık kalmış ama yetmez!
Çok gülmüştüm.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
Haa bir de bir ara teyze vardı ya evlerinde her gördüğüne oğlum diyen...Gülçin kızlara şey demişti teyze artık dünyaya açıldı sabahtan beri Tarkan,Brad Pitt Robbie Williams hepsini saydı oğlum diye gibisinden bir şey demişti...  |
En son HEPSISWEET tarafından Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
|
|