Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Üye Üye
Bugün ben okula gitmedim,ben sabahçıyım.ATV'yi açtığımda Hepsi 1 vardı Very Happy Sadece okula gitmediğim günlerde izleyebileceğim galiba Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Hepsi1'in tekrarı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biliyorum ama ben o saatte okuldayım Crying or Very sad Ama bugün beden dersimiz vardı,ders yapmadık kantinde oturuyorduk,ben de televizyonu açtırdım 20 dakika boyunca izledim,7. bölümünü veriyordu,zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım Laughing

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bugün sadece tenefüste kantinde izleyebildim ondada sadece geçen bölümün özet kısmını

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Üye Üye
evet evet 7. bölümü vermişlerdi Wink

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama keşke biraz daha erken başlasa...tam dizinin başladığı sırada üstümü giyinmem gerekiyor.dizi başladığında ilk özetini gösteriyor.özet göstermeden direk yeni bölümü gösterse, o zaman belki tam olarak izleyebilirim...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Bugün sınava çalıştığım için izleyemedim bende. Ama EMre' nin Sevgi ile çekilmiş fotoğraflarının olduğu, kızların dergiyi toplattırdıkları bölüm vardı. 7. miydi 8. miydi bilemem Laughing

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Üye Üye
Atv Avrupa sinirimi bozar göstermiyor Evil or Very Mad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 08:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ama EMre' nin Sevgi ile çekilmiş fotoğraflarının olduğu, kızların dergiyi toplattırdıkları bölüm vardı.

Oh be!
O zaman ben iyi ki dün alışverişe çıkmışım Laughing
Yoksa salı günündeki o güzel olaylardan sonra tekrar o bölümü izlemek sinir krizi geçirmeme neden olurdu sanırım... Evil or Very Mad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Yarın izleyemeyeceğim, of yaa Sad Ek ders koydular dersaneye; son yarım saatte bitiyor. Ama o sırada da okula yetişmem gerekiyor, izleyemiycem Sad
Bugün de Summer Nightslı müzikal bölümü vardı Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Burak demiş ki:

Sinem benim bildiğim kadarıyla galiba Atv ve Atv Avrupa aynı programları yayınlamıyor.(Sabah kuşağında)

Umarım yanlıyorumdur.

Evet haklısın aynı program değilmiş Crying or Very sad
Sağol bilgi için Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Evet Naz'cım izledim ben de bugün... Laughing
Annemle bayağı didiştik izleyeceğim diye ama tabi zafer benim oldu Laughing
8. bölümdü... Wink
Güzel sayılır...
Yani Cemre&Emre açısından... Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Takımdan Takımdan
Ne yazık ki izleyemeyeceğim, dersanem var offff Crying or Very sad Sad

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 16:10 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Malesef ben geldiğimde bitmiş oluyor... Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben okulda oluyorum.. Annemden diyor.." Oğlum senin dizinin tekrarı var sabahleyin" Ben izliyormusun peki dedim..Annem " Arada bakıyorum dedi." Anne sakın kaçırma akşam rapor vericeksin dedim..Bundan sonra annemin dedikleri buraya uymaz.. Very Happy

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bizim tam gün olduğu için maalesef izliyemiyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi