| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Üye

|
Bugün ben okula gitmedim,ben sabahçıyım.ATV'yi açtığımda Hepsi 1 vardı Sadece okula gitmediğim günlerde izleyebileceğim galiba  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Hepsi1'in tekrarı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Biliyorum ama ben o saatte okuldayım Ama bugün beden dersimiz vardı,ders yapmadık kantinde oturuyorduk,ben de televizyonu açtırdım 20 dakika boyunca izledim,7. bölümünü veriyordu,zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben bugün sadece tenefüste kantinde izleyebildim ondada sadece geçen bölümün özet kısmını |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Üye

|
evet evet 7. bölümü vermişlerdi  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ama keşke biraz daha erken başlasa...tam dizinin başladığı sırada üstümü giyinmem gerekiyor.dizi başladığında ilk özetini gösteriyor.özet göstermeden direk yeni bölümü gösterse, o zaman belki tam olarak izleyebilirim... |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Bugün sınava çalıştığım için izleyemedim bende. Ama EMre' nin Sevgi ile çekilmiş fotoğraflarının olduğu, kızların dergiyi toplattırdıkları bölüm vardı. 7. miydi 8. miydi bilemem  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Üye

|
Atv Avrupa sinirimi bozar göstermiyor  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 08:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Ama EMre' nin Sevgi ile çekilmiş fotoğraflarının olduğu, kızların dergiyi toplattırdıkları bölüm vardı.
Oh be!
O zaman ben iyi ki dün alışverişe çıkmışım
Yoksa salı günündeki o güzel olaylardan sonra tekrar o bölümü izlemek sinir krizi geçirmeme neden olurdu sanırım...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Yarın izleyemeyeceğim, of yaa Ek ders koydular dersaneye; son yarım saatte bitiyor. Ama o sırada da okula yetişmem gerekiyor, izleyemiycem
Bugün de Summer Nightslı müzikal bölümü vardı  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Burak demiş ki:
Sinem benim bildiğim kadarıyla galiba Atv ve Atv Avrupa aynı programları yayınlamıyor.(Sabah kuşağında)
Umarım yanlıyorumdur.
Evet haklısın aynı program değilmiş
Sağol bilgi için  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Evet Naz'cım izledim ben de bugün...
Annemle bayağı didiştik izleyeceğim diye ama tabi zafer benim oldu
8. bölümdü...
Güzel sayılır...
Yani Cemre&Emre açısından...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Takımdan

|
Ne yazık ki izleyemeyeceğim, dersanem var offff  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 16:10 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Malesef ben geldiğimde bitmiş oluyor...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla ben okulda oluyorum.. Annemden diyor.." Oğlum senin dizinin tekrarı var sabahleyin" Ben izliyormusun peki dedim..Annem " Arada bakıyorum dedi." Anne sakın kaçırma akşam rapor vericeksin dedim..Bundan sonra annemin dedikleri buraya uymaz..  |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi 1 bir'in sabahları 10:45de tekrarı var.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bizim tam gün olduğu için maalesef izliyemiyorum |
|
|
|
|
|
|