Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği

Sizce Hepsi Bu Şarkıyı Yeni Çıkacak Albümlerinme Eklesinler mi ?

Evet  
79%
  [ 293 ]  79%

Hayır  
15%
  [ 56 ]  15%

Fikrim Yok  
5%
  [ 21 ]  5%

Toplam Oylar : 370
gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
kendileri yazmış ve söylemişler üstelik özellikleri de benzer.ama koymasınlar zaten dizi bitti...off yine hatırladım

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence eklesinler.zaten şarkı kendilerine ait e o zaman eklemeleri çok süper olur.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 09:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bilmiyorum ya tam emin değilim ama bence eklesinler gibime geliyor güzel şarkı yani Smile

tatlicadi26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de arkadaşlarıma katılıyorum kendileri yazdılar kendileri okuyorlar o yüzden eklesinler güzel bir şarkı kendilerini anlatmışlar işte ne güzel.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Takımdan Takımdan
Bence albüme katmaları gerekiyordu ama onlar herşeyin en iyisini bilirler... Katmamaları da büyük eksiklik değil... Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Hepsi1- Dizi müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende eklemeliler diyen arkaaşlara katılıyorum kesinlikle Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bence eklemesinler albüm çıktı artık 4. albüme kalsın diyelim...

Hem eklemeyecekleri kesindi yaptıkları röportajda biz küçükken sesledirdiklerimiz seve seve söylediklerimiz şarkıları albümün içinde olacak dedi!!! Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bir kere bu şarkı dilime dolanmıştı Very Happy söylemeden duramıyordum

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence katmasınlar Smile

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ekleselerdi güzel olurdu.

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bir şey değiştirmezdi ama olursa güzel olurdu

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi