Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği

Sizce Hepsi Bu Şarkıyı Yeni Çıkacak Albümlerinme Eklesinler mi ?

Evet  
77%
  [ 310 ]  77%

Hayır  
16%
  [ 66 ]  16%

Fikrim Yok  
6%
  [ 25 ]  6%

Toplam Oylar : 401
gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
kendileri yazmış ve söylemişler üstelik özellikleri de benzer.ama koymasınlar zaten dizi bitti...off yine hatırladım

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence eklesinler.zaten şarkı kendilerine ait e o zaman eklemeleri çok süper olur.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 09:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bilmiyorum ya tam emin değilim ama bence eklesinler gibime geliyor güzel şarkı yani Smile

tatlicadi26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de arkadaşlarıma katılıyorum kendileri yazdılar kendileri okuyorlar o yüzden eklesinler güzel bir şarkı kendilerini anlatmışlar işte ne güzel.

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Görevli Görevli
Bence albüme katmaları gerekiyordu ama onlar herşeyin en iyisini bilirler... Katmamaları da büyük eksiklik değil... Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Hepsi1- Dizi müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende eklemeliler diyen arkaaşlara katılıyorum kesinlikle Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Üye Üye
bence eklemesinler albüm çıktı artık 4. albüme kalsın diyelim...

Hem eklemeyecekleri kesindi yaptıkları röportajda biz küçükken sesledirdiklerimiz seve seve söylediklerimiz şarkıları albümün içinde olacak dedi!!! Wink

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence katmasınlar Smile

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ekleselerdi güzel olurdu.

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir şey değiştirmezdi ama olursa güzel olurdu

karka
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Yeni Üye Yeni Üye
bencede ben bu şarkıyı çok seviyorum Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Takımdan Takımdan
Baştada söylemiştim,gerek yoktu.Böylesi daha iyi bence. Wink

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 8, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeni albüme eklesinler

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Takımdan Takımdan
Yeni albüme mi? Shocked

Tabi Nostalji diye koyarlar. Confused Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 10, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 - Bir Dizi Müziği
Takımdan Takımdan
Ahaha Laughing
Burak süpersin Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi