Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
Ben vallaha ağlıyacak gibi oldum ya Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Neden Manzara Question

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Ya çok süperdi bu bölüm.. Razz

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
gozdeveeren kaldırıldı zannettim o yüzden.

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Hım tamam

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
bence showda olması daha iyiydi Rolling Eyes

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Nerde olursa olsun yeter ki yayınlansın önemli olan o zaten Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sinem68eren evet sana katılıyorum..Nerde yayınlanırsa yayınlansın katılıyorum...Hem show tv çok şey kaybetti Hepsi Bir' i ATV ye vermekle..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Show Tv de kaybetti bence ama, doğruya doğru ATV'ye geçtikten sonra dizi reytinglerde sıralamada bir düşüş yaşadı... HEPSİ kaybetti... Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Maalesef Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Taş yerinde ağırdır diye boşuna dememişler....

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Evet ben de onu düşünüyorum...
Acaba şimdi dizi show'da olsaydı reytingler de böyle mi olurdu diye... Rolling Eyes

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence pek fark olmazdı

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 03:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Dizi yayınlansın da hangi kanal olursa olsun benim için farketmez... Ama bu bir gerçek show tv daha güzeldi, yayın kalitesi falan... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Benim için de öyle ama mesela benim tanıdığım her 10 kişiden en az 4'ü 'HEPSİ'mi izliyormusun dediğimde "Eskiden izliyordum ama artık kanal falan değiştirdi, sonra saati de değişti...
Artık izlemiyorum o yüzden" dedi...
Bu da %40'lık bir oran eder...
Reytinglere de nasıl yansıyacağını düşünün artık...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi