Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Bu çok iyi bir haber.Buna çok sevindim.Yazan aradaşa teşekkürler

iremmyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
birde benim aklıma birşey geldi belkide atvye geçtiği için 2 sezon olur dizi Very Happy Very Happy Laughing Laughing valla süper olur dimi?

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süper Smile

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Valla olabiliir hatta olur ve de süper olur Exclamation Exclamation Laughing Laughing

iremmyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
bencede ..... süper olur ya...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Ya ne 2 sezonu, 15 sene sürsün, sürer, yani inşaallah sürer...

hayalgokyuzu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
Yaşasın dizimiz bitmemiş Exclamation

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
acayip sevindim evde uçtum resmen Exclamation

nimet1989
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
bitmediğine çok sevindim dizi devam etsinde hangi kanalda olacağı önemli değil Smile

husogin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 18:00 - Mesaj konusu: çok süper oldu
Yeni Üye Yeni Üye
valla bir tek izlediğim dizi bu yasemin için seyrediyorum herkes gibi bende sevindim çok güzel bir haber

merwe05
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
Valla nerde olursa olsun yeter ki yayımlansın. çoookk sevindim devam edeceğine!!! Bir an bitti sanmıştım. Neyseki devam ediyormuş... Very Happy Razz Very Happy

Since
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
İlk Fragmanı dün izledim ve çok sevindim gereken oldu çok iyi oldu..

psikohepsiyasin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
çok teşekkür ederim seni seviyorum çünkü her yerde araştırıp bulamamıştım çok sağolll çok sevindim

alara4
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
ben de izledim fragmanı Very Happy

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 03:34 - Mesaj konusu: bilgi
Üye Üye
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi