| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
| CHN01 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Üye

|
| teşekkürler haberimyoktu, güzel bir haber... |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
|
Misafir
|
| Yapma ya niye bakamazzınki. |
|
|
|
|
| Merve94Yasemin |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Uf ya, uf! Bizde o kanal yok!  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
çünkü aylem başka şeylere bakıyor ve bende internetten show vu izlemek zorunda kalıyorum ve atvyi hiç iyi göstermiyor bazen hiç bişey göstermiyor ya çok kötü ama  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
|
Misafir
|
Yapma ya çok üzülüdüm bir aynı durum bende olsaydı çıldırırdım heralde. |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
show da kalamıyorlarmıydı sanki ya bende çıldırıyorum ama MaNZaRacım  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Görevli

|
Aileni ikna edebirsen izlersin
Yani ne bileyim keşke elimizden birşey gelse... |
|
|
|
|
| yoshyscemre |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Üye

|
aslında atv ye geçmesi iyi olmuş show da her hafta yayınlamaya bilirlerdi atv de büyük ihtimalle her hafta yayınlarlar inşallah  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Takımdan

|
| Arkadaşlar 2-3 gün gecikmeyle ve dandik bir görüntü kalitesiyle de olsa You Tube'dan izleyebilirsiniz. En azından konu akışından uzak kalmamış olursunuz:wink: |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Görevli

|
| Fragmanı ATV de çok sık vereceklerini düşünüyorum... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Takımdan

|
Ben bu Show Tv'nin olayını anlamıyorum zaten. Ne kadar sağlam diziler yapıyorlar sezonun ortasında başka kanala satıyorlar. Mesela Kurtlar Vadisi'de böyleydi Show'da başladı yanlış hatırlamıyorsam 49. bölümde yayın hakları Kanal D'ye satıldı. Hepsi Bir aynı şekilde. Paraları mı yok ne anlamadım bende  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
belkide ama ondan deyil bence belkide artık showvu istemiyorlardır ama geri dönsünler çok üzülürüm yoksa  |
|
|
|
|
| gulcinkolik93 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Üye

|
| ben acayip sevindim bu habere umarım düşündüğüm gibi güzel olur |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet ya şimdi gördüm ben başlık açmak için girmiştim ama açılmış neyse bende beyzaya katılıyorum show tv nin ne yapacağı belli olmuyordu böylesi biraz daha iyi oldu bir de inşallah senaryosu değişmez bir dizi izliyordum başka bir kanala geçti dizi berbat oldu bir daha da izlemedim inşallah hepsimiz de öyle olmaz |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
|
|