Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
teşekkürler haberimyoktu, güzel bir haber...

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
Yapma ya niye bakamazzınki.

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Uf ya, uf! Bizde o kanal yok! Evil or Very Mad

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çünkü aylem başka şeylere bakıyor ve bende internetten show vu izlemek zorunda kalıyorum ve atvyi hiç iyi göstermiyor bazen hiç bişey göstermiyor ya çok kötü ama Evil or Very Mad Crying or Very sad

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
Yapma ya çok üzülüdüm Crying or Very sad bir aynı durum bende olsaydı çıldırırdım heralde.

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
show da kalamıyorlarmıydı sanki ya bende çıldırıyorum ama MaNZaRacım Evil or Very Mad Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Aileni ikna edebirsen izlersin
Yani ne bileyim keşke elimizden birşey gelse...

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
aslında atv ye geçmesi iyi olmuş show da her hafta yayınlamaya bilirlerdi atv de büyük ihtimalle her hafta yayınlarlar inşallah Smile Very Happy Smile

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar 2-3 gün gecikmeyle ve dandik bir görüntü kalitesiyle de olsa You Tube'dan izleyebilirsiniz. En azından konu akışından uzak kalmamış olursunuz:wink:

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Fragmanı ATV de çok sık vereceklerini düşünüyorum...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Ben bu Show Tv'nin olayını anlamıyorum zaten. Ne kadar sağlam diziler yapıyorlar sezonun ortasında başka kanala satıyorlar. Mesela Kurtlar Vadisi'de böyleydi Show'da başladı yanlış hatırlamıyorsam 49. bölümde yayın hakları Kanal D'ye satıldı. Hepsi Bir aynı şekilde. Paraları mı yok ne anlamadım bende Confused

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
belkide Very Happy ama ondan deyil bence belkide artık showvu istemiyorlardır ama geri dönsünler çok üzülürüm yoksa Evil or Very Mad

gulcinkolik93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
ben acayip sevindim bu habere umarım düşündüğüm gibi güzel olur

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya şimdi gördüm ben başlık açmak için girmiştim ama açılmış neyse bende beyzaya katılıyorum show tv nin ne yapacağı belli olmuyordu böylesi biraz daha iyi oldu bir de inşallah senaryosu değişmez bir dizi izliyordum başka bir kanala geçti dizi berbat oldu bir daha da izlemedim inşallah hepsimiz de öyle olmaz

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
İnşallah Sümbül'cüğüm

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi