Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana nasıl teşekkkür edeceğimi bilemiyorum Very Happy çok mutluyum ya Very Happy sonunda hepsi devam ediyor Laughing
kanal değiştiren diziler genelde bitiyor ama hapsiye bişey olmaz Wink
yine harika bir bölüm bizi bekliyor Very Happy
çok rahatladım şimdi tekrar teşakkürler Very Happy

pinnu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
arkadaşlar bu süper birşey.çok ama çok sevindim.... Razz Surprised Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Fragmanını izledim çok süperdi yaa... Wink Laughing Atv ye alınması daha iyi oldu yoksa kaldırılacaktı.. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Ohh be dizi bitecek yada bu hafta yok diye korkuyordum..Ama atvde olması iyi oldu...Çünkü Show Tv'nin ne yaptığı belli değildi...Bir yayınlıyorlardı bir yayınlamıyorlardı... Rolling Eyes

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet hem atv her reklamda fregmanı gösteriyor

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet yaa Wink

powermaxi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
hocam süper bi haber bu ya allah bin kere razı olsun

cemremiy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
süper oldu yaa bu o kadar çok sevindim ki tabiki diziyi seven herkez çok sevinmiştir 15 günlük ara çok fazla bana 15 gün değil de 1 ay gibi geldi show tv ye bakmadım bile ama neyse başlıyoya süper herkeze hayırlı olsun atv sağolsunnnnn

powermaxi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
hocam süper bişey ya saolun allah razı olsun vallahi çok üzülmüştüm kaldırılmasına ama bu daha hayırlı olur inşllh

ufukgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
çok sevindim ya

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aaaaa çok kötü haber ne diyorsunuz ya ben artık hiç bakamam o zaman ya Crying or Very sad

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
sağol canım zaten ben biliyordum Laughing Razz Smile

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
süper bir haber arkadaşlar bu ya Wink

OrduLuOzan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
sonunda devam ediyor ya ha 1. bölümden ha atv den ne farkeder.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
bencede Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi