| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
| hepsicemre3 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
sana nasıl teşekkkür edeceğimi bilemiyorum çok mutluyum ya sonunda hepsi devam ediyor
kanal değiştiren diziler genelde bitiyor ama hapsiye bişey olmaz
yine harika bir bölüm bizi bekliyor
çok rahatladım şimdi tekrar teşakkürler  |
|
|
|
|
| pinnu |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Üye

|
arkadaşlar bu süper birşey.çok ama çok sevindim....  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Görevli

|
Fragmanını izledim çok süperdi yaa... Atv ye alınması daha iyi oldu yoksa kaldırılacaktı..  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Görevli

|
Ohh be dizi bitecek yada bu hafta yok diye korkuyordum..Ama atvde olması iyi oldu...Çünkü Show Tv'nin ne yaptığı belli değildi...Bir yayınlıyorlardı bir yayınlamıyorlardı...  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet hem atv her reklamda fregmanı gösteriyor |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet yaa  |
|
|
|
|
| powermaxi |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Yeni Üye

|
| hocam süper bi haber bu ya allah bin kere razı olsun |
|
|
|
|
| cemremiy |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Yeni Üye

|
| süper oldu yaa bu o kadar çok sevindim ki tabiki diziyi seven herkez çok sevinmiştir 15 günlük ara çok fazla bana 15 gün değil de 1 ay gibi geldi show tv ye bakmadım bile ama neyse başlıyoya süper herkeze hayırlı olsun atv sağolsunnnnn |
|
|
|
|
| powermaxi |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Yeni Üye

|
| hocam süper bişey ya saolun allah razı olsun vallahi çok üzülmüştüm kaldırılmasına ama bu daha hayırlı olur inşllh |
|
|
|
|
| ufukgulcin |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Kıdemli Üye

|
aaaaa çok kötü haber ne diyorsunuz ya ben artık hiç bakamam o zaman ya  |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Üye

|
sağol canım zaten ben biliyordum  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Takımdan

|
süper bir haber arkadaşlar bu ya  |
|
|
|
|
| OrduLuOzan |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Ekim 26, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın! |
|
|
Takımdan

|
bencede  |
|
|
|
|
|
|