Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Görevli Görevli
Ben daha fragmanı görmedim ama youtube de olursa hemen buraya linkini koyalım...

esranurvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
"Hepsi 1" bundan böyle her Pazar saat 20:00'de Atv'de!

iremmyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
biliyoruz canım.. ama sağol yinede.. Confused

hepsibusecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar 1 saatten fazladır atv açık ama daha yeni reklama girdi... Confused Confused

hepsibusecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
iremmyoshyy neler oluyordu fragmanda Very Happy Very Happy Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Hadi hayırlı olsun...

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
OLeyyy şimdide fragmanı gördüm süper çok güzelsin çalıyor oley ya nasıl sevindim.

iremmyoshyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Üye Üye
aşağı yukarı özetle aynı şeyler oluyordu. kızlar güzel kıyafetlerle dans çalışıyorlardı..korkut ve barış ellerinde silahlarla mafya kılıklı adamları dize getiriyorlardı..yasemin alp'in yanından uzaklaşırken bir görüntü vardı..kudret korkut'a tokat gibi ama yumruğada benzeyen bişey atıyordu.. Confused füsün teyze tahmin ettiğiniz gibi kocasını aldatırken yaklıyordu.. öyle işte... Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Oh bee.Nihayet HEPSİ'Mİ izleyeceğim.. Wink Laughing Very Happy

hayrooo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
ellerine sağlık

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Oley ya çok mutlu oldum! Very Happy

burcu87
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Yeni Üye Yeni Üye
evet yeni üyeyim hoşbulduk.bomba gibi geldim yani. Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Oley Exclamation Şu an çok mutluyum Razz

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Takımdan Takımdan
Yaaa çok teşekkürler çoook mutluyum şu an sevinçten uçuyorum Laughing Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 ATV'de - şok sok girin bakın!
Misafir
Yav kıyafetler kalpsizsin klibindekiler ama Yasemin'in ağzını okudum çok güzelsini söylüyordu garip ya Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi