Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şarkı sözleri için teşekkürler

En son cemreandyakkin tarafından Salı, Eylül 23, 2008 01:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Hep bana-Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu şarkı muhteşem,bayılıyorum.. Wink Laughing

asenasanal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
bence bu şarkı süper çok güzel canlarım da çok güzel seslendirmişler

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
Hastayım bu şarkıya ya çok güzel

yoshymorelma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 14:36 - Mesaj konusu: cok saol
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağol hızlı yerlerini fazla anlayamadım iyi oldu Smile

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şarkı süper Very Happy paylaşım için sağol.anlamadığım yerleri anladım

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel Very Happy

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Misafir
bencede

erencym
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
benim favori şarkılarımdan biriside ''hep bana'' adlı şarkıları çok seviyorum bu şarkıyı ..paylaşımdan içinde teşekkürler Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aramızda kalsın ama ben pek sevmiyorum Very Happy

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben seviyorum ama bu şarkıya çekmesinler klibi Very Happy

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
esmerperim demiş ki:
aramızda kalsın ama pek sevmiyorum Very Happy

Şimdi nasıl da aramızda kaldı ama.. Very Happy Duymayan kalmayacak Laughing

erencym
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
yani gerçektende duymayan kalmadı ne olacak şimdi tühh be Very Happy Very Happy Confused

deruni
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 19:21 - Mesaj konusu: hep bana
Yeni Üye Yeni Üye
bencede şarkının sözleri çok güzelmiş hepsi şakadan en beğendiğim şarkı hep bana çok güzel yorumlamışlar tebrikler Very Happy

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

Türkçe'mizde 'güsel' diye bir kelime yoktur..

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
Çok güzel şarkı. Albüm'ü dinlerken her zaman ilk dinlediğim şarkı olmuştur. Çok seviyorum bu şarkıyı... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi