Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 18:04 - Mesaj konusu: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
CEMREYE Bİ HEDİYE ALSANIZ BU NE OLUDU??(HERKESİN YORUMLARINI BKLİORUMMM) Very Happy

polatalemdar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 18:22 - Mesaj konusu: CEMRE YE HEDİYE ALSAYDIM NE OLURDU.
Yeni Üye Yeni Üye
EĞER BEN CEMREYE HEDİYE ALSAYDIM ONA BİR YÜZÜK ALIRDIM.
Rolling Eyes

cemremcim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
meleğime hiç unutamayacağı hep yanında taşıyabileceği bişey alırdım ve ömür boyu yanından ayrımamasını isterdim.bu hediyenin ne olduğunu daha düşünmedim ama karra verrince buraya yasarım...

dilruba
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ya çok zor ya...ama mükemmel bişeylerin olduğuna inanırsam bi gün o zaman alırım cemreciğime... Smile

WeronCardo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 19:12 - Mesaj konusu: Hediye denıce...!
Yeni Üye Yeni Üye
Hediye denince; "el emeği göz nuru" olarak nıtelendırılen bi hediye yapardım ve verirdim ...

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
hediye almış olsaydım ona bir ev alırdım willa boğazda Very Happy agahagaghahah

krmslh7
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
ben en güsel hediyeyi almak isterdim ama onu ona weremem ki!!!

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
cemreye hediyem bir çiçek olurdu Very Happy agahahag

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
cemreye hediyem bir çiçek olurdu Very Happy agah

cemrekolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
bn bitter çikolatama asla unutamıcaıı bi hediye almk isterdim Smile Smile eer hediye alsamda ona weremicemi bildiim içinn........SadSad

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
cemrekolik belki verirsin

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
vermek istermisin? yollamak veya

WeronCardo
Yeni Üye Yeni Üye
bencede ...Dunya kucuktur ...

eminemm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
benim hediyemm bi demek papatya falan olurdu

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
kusura bkmaın ama nası erkk siniss warya cemre gibi gsl kısıs bulucamda ona sadece bi pdemet papatya alıcmmmm Shocked

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi