Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben esmer güzelime ne hediye alsam azdır onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook Exclamation Exclamationseviyorum cemrem
bin tane kalbim olsa hepsini sana verirdim cemrem
Exclamation

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsici46 demiş ki:
ben esmer güzelime ne hediye alsam azdır onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook Exclamation Exclamationseviyorum cemrem
bin tane kalbim olsa hepsini sana verirdim cemrem
Exclamation

O zaman şimdi kalpsizsin. Question

Highflyer
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
cemreye alınacak en güzel hediye bence kendiniz yaptığınız birşeydir bu bir resim yada aşka birşeyde olabilir ben ona küpeleri çok sevdiği için kendim bir küpe yapardım ne şanski teyzem takı tasarımı yapıyor hobi olarak Very Happy

CemreSDA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
elimde olsa ona dünyaları vermek isterdim amaaa

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 23:06 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
bir daha dusununce sanırın dünyanın tum 7 harikasını alırdım.ama hiçbiri onlar kadar harika olamazyani Hepsi kadar

ceza1987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
her halde hediye alamzdım heyacanımdan ona sadece gözlerimde ki duyguları ifade etmeye çalışırdım hediye olarak

cemreaysegul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ona dünyannın en değerli varlığını veriridim

imren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ya cemreyi çok seviyorum.ayrıca arkadaşlar beni cemreye çok benzetiyorlar.

cemrebnmdir
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Misafir
ben bebişime söyle bişi yapardımm.mavi takma saç,mavi saç spreyi,mavi toklarrr,mavi far,mavi ruj,mavi klozet Smile)) ,10000 tane mavi küpe,mavi kol saati,mavi kazak,mavi gmlek,mavi pantolon,mavi lens,mavi yüzüklerr,mavi meyve suyu(ben üreticemm Smile)) ) mavi televizyon ve ve v e mavi mavi şarkısıııı Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil ne kadar süper olur aslında..şu işe bak;msnde konuşuyorum onlarla,evlerine de gittim ama bunları alamammm kader mi keder mi bilmem bu iş biraz zor olur.. Embarassed Sad Sad

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
biraz soğuk bir espiri hepsihakan Shocked

Baris52
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
eger alabilsem
kendisininde cok isdedigi evi alirim

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ona kendimi hediye ederdim ...yanindada bi cicek iyi giderdi :)hehe,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
CEMRE'M..SENİ ÜNLÜ OLMASAN DA SEVERDİM..N OLURSAN OL YİNE DE SEVERDİM (DERMİŞİM Razz ) Very Happy AMA SEN BENMİ CANIMSIIIIIIIINNN.SEN ÖLÜRSEN EĞER Kİ ALLAH KORUSUN BENİM DE KALBİM GİDER MAZALLAH Very Happy Shocked SENSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUMMM...CANIM.. Very Happy

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ona sevdiği şeylerden verirdim hepsiyi simgeleyen bir hediye

gruphepsijim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Mavi Bir Küpe Seti Veya Şapka Olabilir.. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi