Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ben boğaza doğru bakan bir ev alırdım önünü güllerle süslerdim evin her tarafına da güllerle SENİ SEVİYORUM yazısını yazardım

kanarya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 10:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
benim hediyem bir oda dolusu gul olurdu Embarassed

dj5d
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona kendi yaptığım çok orijinal bişey verirdim.

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ben de kendi emeğimle yaptığım bir şey verirdim

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ben kalbimi yerinden söküp ona verirdim onu cok sevdiim icin,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

112538
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 21:35 - Mesaj konusu: selam
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam 1 tane teriyer cinsi bir köpek alırdım ama onlarda var. ondan baska bir kolye,bilezik birde köpe alırdım takım yada kıyafet sevdiği renkleri biliyosunuz dur

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 16:47 - Mesaj konusu: Re: selam
Üye Üye
Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Takımdan Takımdan
onu öpüp doğum gününü kutlamak doğum günü olduğunu hatırlamak bence en değerli hediyedir.

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
gerçekten öyle sana katılıyorum bende ona sürpriz yapıp doğum gününü kutlardım

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam ona bir mekutp verirdim ve mektubunn içine kalbimi koyardım ve ona karsı hıssettigim sonsuz sevgiyle de bir öpücük kondururdummektubun sonuna...

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ben valla küpe alırdım

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
kabul ediyorum cemre çok güzel olabilir ama ne kadar güzel olursa olsun verilen hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bu bir papatyada olabilir ya da pırlata yüzük önemli olan hediye verilecekse o hediyeyi gönülden vermek

belki CEMRE için bir papatya bir elmas yüzükten daha değerlidir...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Takımdan Takımdan
ben olsam ona en çok sewdiği renk olan mawi bişi alırdım mesela bi kolye ama mawi altın bi kolye erene ise hiç unutamayacağı bişi alırdım Very Happy

buffy703
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 7, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
cemreye hedi alsaydım saç çıt çıtı alırdım çünkü bir tek ondan vaz geçemiyor Smile

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ne aldığın önemli değildir bence ne hissederek aldığındır önemli olan hediyede biraz duyguların varsa zaten değeri artacaktır

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi