Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hep saklayacaği bir şey alırdım. Idea

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
uyku bandı Wink Laughing

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Onun en değerli eşyaları laptopu ve küpeleriymiş..O yüzden ben ona C(mümkünse CD Laughing ) yazan bir küpe yaptırırdum.İçinde desenler olurdu mavi-sarı.Dışı da yeşil olurdu.. Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 18:05 - Mesaj konusu: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ona bir photoshop yapardım. Onun resmini ve de kendi resmimi en güzel şekilde değerlendirirdim. resminin üstüne meleğim diye yazardım. Sonra ona melek kolyesi alırdım Idea

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
Mavi taşlı tam cemrenin seveceği tarzda bi yüzük alırdım Very Happy

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben cemre'ye kitap alırdım

hepsibetul15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ona bir nazar boncuğu verirdim ( mavi) Wink

disappointed
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
büyük ihtimalle nazar boncuğundan yapılmış bir bileklik alırdım ama malesef bu imkansız Crying or Very sad

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 19:57 - Mesaj konusu: CEMRE
Her tarza uyacak mavi bir kolye Arrow

Moderatör notu:
Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz!
Mesajınızın tamamı büyük harflerle yazmayınız

YALLAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
kolye mavi

cmrysh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
Bilmem ama ona hediyelerin en alasını ve layığını alırdım hehe Very Happy Shocked

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemrenin biraz süslü olduğunu duymuştum ona kendim bir kolye yapardım

darkgirlselena
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
bir çiçek alırdım

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow mavi taşlı bir takı seti
Arrow bir buket gül
Arrow göz bandı
Arrow birde ona kalpli bir kutu alırdım Very Happy takılarını saklaması için Wink

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ben böyle tüylü müylü bir şapka alırdım bir de çevçeve, içine sevdiklerinin fotolarını koysun diye... Crying or Very sad ama maalesef böyle bir imkanın elimize geçeceğini sanmıyorum Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi