Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Tamam haklısınız takıları çıtçıtlı saçları felan seviyor.Ama öyle de hediye yani olmaz gibi.Ben olsam ona bir Cd alırdım.İçinde ona hazırladığım slayt gösterisi, video felan hazırlardım.Yani alabileceğim bir sürü şey var

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:16 - Mesaj konusu: YÜZÜK ALIRDIM
Üye Üye
YÜZÜK ALIRDIM Smile

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Takımdan Takımdan
ona sorardım en çok istediğin şey ne diye sonra da onun haberi olmadan ne istediğini öğrenip onu alırdım Wink

cnr135
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
bir albümünü alırdımVery HappyVery HappyVery Happy: Laughing Laughing

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ona çook güzel bir çiçek alırım

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herhalde elektrikli süperge alırdım Very Happy titiz ya

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemreye küpe alırdım

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben cemreye güzel bir çiçek alırdım aynen gül gibi.

hediye13
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
Ben kocaman bir sünger bop oyuncağı alırdım.

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona manevi bir hediye verirdim mesela bir şiir bence unutulmaz bir hediyedir bu

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 09:31 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Takımdan Takımdan
zor bir soru...
hmm... Laughing
ya hediye almak zaten zor bişey...
Cemre'me o anda hoşuna gidebilceğini düşündüğüm birşey alırdım...
küpe olabilir dicem çok küçük ve değersiz birşey olacak gibi...
hmmm...
bilemiyorum... Laughing

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Cemreye keşke bir hediye alabilsedim.

cemremscs
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
ne versem ona az olur.Ama hiç unutamıyacağı birşey olurdu kesin seni çok seviyorum cemrem benim....

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
elektirikli süperge Very Happy

nakiye42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
Öncelikle cemreyi çok seviyorum sarkılarını hep dinliyorum ona bir kolye alırdım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi