Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 09:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
mavi bir muhabbet kuşu vermek isterdim Cool Cool Cool

hepsi1hayraniii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
bilmemki ne alırdım ama alacak olsam el emegi olmasına ve kendim yapacagım birsey olmalıdır Very Happy

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
cemrenin benle tanışacağını bilsem ona herşeyi alırdım.
ama ne isterse alırdım yeterki benle tanışsın Crying or Very sad Sad

mini
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona herhalde yazdığım bir şarkıyı hediye ederdim . Smile

sudecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemreye güzel bir kolye hediye etmek isterdim

amyrez
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemreye dünyanın en güzel takılarını alırdım. Çünkü ona taktığı herşey çok yakışıyor. Ya da ona bir şiir yazardım

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Cemrenin en çok sevdiği renk mavi en çok sevdiği şeyde küpe yani ona mavi küpe alırdım Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 02:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Misafir
Hepsi bir de kullandığı ismini bilmiyom tüylü tüylü olandan alırdım

zeynep4516
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 21:27 - Mesaj konusu: hediye
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemre ye ona uğur getirmesi için bir kolye alırım ve onu yanından ayırmamasını söylerim ama bu çok zor ya Sad

bedris
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
hiç unutamayacağı hep yanında taşıyabileceği bişey alırdım ve ömür boyu yanından ayrımamasını isterdim onu çok sevdiğimi de eklerdim

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
CEMREYE BİR HEDİYE ALSAYDIM İLK ÖNCE ONU ÇOK SEVİNDİRECEK ŞEYLERİN NELER OLDUĞUNU ARAŞTIRIRDIM.DAHA SONRA EĞER ARAŞTIRDIĞIM SONUÇTAN 1'DEN FAZLA SONUÇ ÇIKTIYSA İÇLERİNDEN 1 VEYA 2 TANESİNİ SEÇERDİM.ARDINDAN O 2 HEDİYEYİ ONA ALIRDIM. Smile

cemrekemer09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
o paha biçilemez...alırsamda ilkokul yaptırırdım..adı:cemre kemer ilk öğretim okulu olurdu..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Görevli Görevli
Ben olsam pahalı bir hediye almazdım ona.
Manevi değeri yüksek bir hediye verirdim. Elle yapılmış, emek harcanmış bir şey vermek isterdim, ne bileyim mesala tahtaya işlenmiş adı...

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Takımdan Takımdan
Cemre'me gerekirse DÜNYAyı satın alırdım. Very Happy Çok seviyorum onu çünkü...Heralde parlaktaş küpe ve süslü tokalar alırdım Wink .

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 08:25 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süslü şeyler alaırdım herhelde çünkkü onları çok seviyor süsülü şeyleri

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi