| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 23:39 - Mesaj konusu: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mesela ben 1999 depreminde çok korkmuştum... |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
hatırlamıyorum ama ben de bir ara deprem olucak diye çok korkmuştum.... hırsız giricek diye ama küçükken şimdi ise Hepsime birşey olmasından(allah korusun) korkuyorum en büyük korkum bu şu anda... |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim yaşadığım en büyük korku evde tek başıma olduğum zamanlardır.hele de geceleri.çok korkunç oluyor nedense. |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
Ben en çok karanlıktan ve yalnızlıktan korkuyorum..  |
|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 13:41 - Mesaj konusu: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
Karanlıkta kaldığım zaman yaşamışımdır.Çok iyi hatırlıyorum izciliğe bile alınmamıştım bu yüzden.Karanlıktan çok korkuyorum.
Şuana kadar en korktuğum şey ise Testere 1 i Dvd de seyrederken arkadaşımın ışığı kapatmasıydı.Hala konuşmuyorum onunla o derece.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
Bana bir böö bile yapsanız ben çok korkardım korkuyorum da  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| valla ne karanlıktan korkuyom nede yüksekden tek koktuğum sevdiğim değer verdiklerimin başına bir şey gelmesinden (allah korusun) |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
Karanlıktan, yanlızlıktan kapalı kalmaktan korkmam. Bende yükseklik korkusu var. Nedenini başka bir yazıda anlatmıştım. Bir arkadaşımın gazına gelip 3 metrelik duvardan kurbağa gibi atlayınca belimi incitmiştim. O günden beri uçak dahil her yükseklikten korkarım. Amaaaa bu benim kolay gaza gelebilen bir insan olduğum gerçeğini değiştirmez.
Daha bu yaz Temmuz ayı civarı. Bursa - Küçük Kumla'dayız. Gece çıkmışız sahilde arkadaşlarla geziyoruz. Ufak lunapark gibi bir şey var kasabada. Girdik oraya çarpışan otolara falan biniyoruz. Dibimizde de gondol var. Gondol'u bilirsiniz. İleri geri yükselir falan. Millet çığlık atmak için biner. Neyse bendeki yükseklik korkusunu bilen arkadaş şaka amaçlı. Mayko gel oğlum binelim şuna dedi. Bende o gün zaten kafam bozuk. Gondolu izliyorum bir aşağı bir yukarı. Binelim ulan battı balık yan gider dedim. Arkadaş saçmalama şaka yaptım sende hem kalp hem yükseklik korkusu var falan diyor ama ben durmuyorum bir şey. Neyse tuttum bindik. Gondol hafiften sallanmaya başladı. Ben daha orda farkettim pis bir şey olacağını. Pişman oldum ama geri de dönemiyorsun. Giderek hızlandı. İlk bir kaç sallanmada fazla yukarı çıkamadığı için bir şey hissetmedim. Gözlerimi kapadım Yasemin'i görüyorum. Rüzgar saçlarımı savuruyor falan. Ben sanıyorum ki hep böyle sakin dingin geçecek. Yükseldiğimizi hissettim üstümdeki ceket düşüyordu aşağı onu tutmak için gözlerimi açtığımdaysa gördüğüm manzara. Kafamla yer arasında 180 derecelik açı bulunduğuydu. Yükseldik yükseldik yükseldik ve durduk. Resmen kafamı kaldırmazsam yere bakıyorum çarklar falan gözüküyor. Bir anda öbür tarafa sallandı gondol. O anda midemde bir tıpa çekmişlerde bütün iç organlarım kanım falan o tıpadan süzülüp çıkıyormuş gibi bir his. SALAK. Sende yükseklik korkusu var ne işin var gondolda. Millet çığlık çığlığa bağırıyor. Coşuyor bense şok olmuşum karşımdaki arkadaşa kitlenmişim aklıma gelen duaları okuyorum bari öte tarafta yanmıyalım diye. Neyse zaten 1. dkdan sonrasını hatırlamıyorum. Durduk indik. Karşımdaki güldüren aynalara baktığımda yarı saydam bir şey gördüm. Zaten açık olan tenim iyice bembeyaz olmuştu. Ama nasıl bir beyaz hayalet beyazı. Arkadaş geldi yanıma vuhuuu süperdi ya hadi bir daha falan diyor bana. Oğlum biz bu alete bindik dimi dedim. Evet dedi. Ulan ben niye hatırlamıyorum dedim. Abi senin önce yeşile döndü rengin sonra da bembeyaz kesildin seni dürtükledim falan ama hissetmedin en son gördüğüm alçak sesle bir şeyler mırıldandığındı dedi. O günki korkuyu asla unutamıyorum. Ya aslında tam korkuda sayılmaz gondolda yukarıya çıkarken ve hatta o yükseklikten aşağıya bakarken sorun yok. Ama inişe geçtiğinde içindeki tıpayı çekmişlerde ne kadar iç organın varsa hepsi o tıpadan dışarı akıyormuş gibi bir hissi var. Ha ucunda Yasemin olsun. Ben o gondolda 2 saatte dururum. Ama bir daha gaza gelmek yok.
Dipnot: Gondoldan indikten sonra bir daha gaza gelmek yok diyen Mayko aradan 2 hafta geçmesine rağmen yine arkadaşlarının gazıyla neredeyse 100 -150 metrelik bir mesafedeki yata yüzmeye çalışmış. Denizin ortasında bacağına giren krampla boğulmaktan son anda yine aynı arkadaşları tarafından kurtarılmıştır.
Ulan ölümüm bu gaza gelmelerden olacak ama dur bakalım hayırlısı  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben karanlıktan çok korkarım.....  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
| Ben karanlıktan ve yanlızlıktan çok korkarım.Ama şu an sevdiklerimi ve Hepsi'mi kaybetmekten korkuyorum. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
Sevdiklerimi,Cemremi,Yoshymi,Erenimi,Gülçinimi kaybetmekten,oksde puanım çokkötü gelmesinden,hepsimle hayatım boyunca konuşamamaktan korkuyorum...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Görevli

|
| Hiçbirşeyden korkmam ama şu köpekler bana uyuz mu ne ya! Bir tek köpeklerden korkuyorum... |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hayatınızda yaşadığınız en büyük korku neydi? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Bende |
|
|
Üye