Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hanimiş

cemre2007
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Yeni Üye Yeni Üye
çok beğendim.

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel ve beni sıkmayan bir şarkı

dimplegunner
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 14:40 - Mesaj konusu: Buyuklerde Hepsi Dinler
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım ama grup hepsinin tüm şarkılarına bayılıyorum. Özellikle tıpış tıpış ve aşk sakızı bana çok uyuyor Wink Sizce 20 yaşında biri Hepsi dinleyemez mi? Sadece çocuklar mı Hepsi dinleyebilir ?

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 13, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel eğlenceli kıpır kıpır bir şarkı

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
büyük küçük herkesin dinlediği şarkılardan biri

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Misafir
Çok severek dinliyorum bu şarkıyı

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
bence güzel şarkı.... Razz

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Üye Üye
paylaşım için saol güzel şarkı

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 00:46 - Mesaj konusu: Re: Buyuklerde Hepsi Dinler
Görevli Görevli
dimplegunner demiş ki:
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım ama grup hepsinin tüm şarkılarına bayılıyorum. Özellikle tıpış tıpış ve aşk sakızı bana çok uyuyor Wink Sizce 20 yaşında biri Hepsi dinleyemez mi? Sadece çocuklar mı Hepsi dinleyebilir ?

canım bu nerden çıktı yaa hepsinin şarkılarını 4 yaşındaki bir çocukta dinleyebilir 80 yaşındaki dede de Wink
bu güzel sorun için seni tebrik ediyorum Laughing
müthiş bir şarkı

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 7, 2007 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
Çok beğeniyorum bu şarkıyı...Süper Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 11:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Takımdan Takımdan
ben de çok beğeniyorum müthiş bir şarkı...
Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Muhteşem Wink

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
valla şarkı çocuk büyük küçük dinlemiyor bütün herkes bayılıyor Very Happy

recep054gs
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 22:12 - Mesaj konusu: süper
Yeni Üye Yeni Üye
bence mükemmel şarkı sözleri hele yaseminin söylediği yer var ya süper be...o söyleyince şarkının tadı daha bir güzel oluyor

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hanimiş
Misafir
Benim 3 yaşında kuzenim var bu şarkıyı ona söylüyorum uyuyor Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi