Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:51 - Mesaj konusu: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeni geldim

TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

Ne oldu lan Temel demişler.

Temel de:VALLAHA BEN DE YENI GELDIM demiş.
Laughing Laughing Laughing Laughing

En son gamzecik tarafından Pazartesi, Eylül 4, 2006 10:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Temel Fadime yle tiyatro gişesine gitmiş:

- Pize içi pilet lütfen.

- Leyla ile Mecnun için mi?

- Hayir Fadime yle penum için.
Very Happy Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Temelle İdris meyhaneye girdiler. Rakılar geldi...
Yarım saat sonra İdris sordu:
-Söyle pakayum, bir bir daha ne eder?
-İçi dedi, Temel. Wink
İdris bıçağını çekip Temeli vurdu. Shocked

Karakolda komiser gürledi:
-Arkadaşını neden öldürdün? Shocked
İdris içini çekti:
- Çok şey pileydu! Laughing
Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:55 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İlk defa helikopter gören Temel, Dursun`a sormuş:
-Dursun bu ne dur da?
Confused Dursun,gayet sakin cevap vermiş:
-Haçan,bu olsa olsa bin yaşın da bir sinekdur. Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:56 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve seni en akıllı seçiyoruz demişler. Doktorlardan biri: Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin demiş. Deli: Gelemez ki! Doktor: Neden gelemezmiş? Deli: Çünkü kuruması için onu astım!
Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kendisini fare zannettiği için ailesi tarafından bir akıl hastanesine yatırılan adam, birkaç yıllık bir tedavinin ardından; iyice kendine gelmiş. Doktorlar, artık taburcu etmeyi düşündükleri hasta ile son bir görüşme yaparak,iyileştiğinden emin olmak istemişler. Adama sormuşlar:
-Söyle bakalım; sen insan mısın, fare misin? Adam gülümsemiş:
-Doktor bey, o günleri geride bıraktım. Elbette ki ben bir insanım. Doktorlar, içleri rahatlayarak:
-Tamam o zaman, artık burada kalmana gerek kalmadı, demişler ve çıkış belgelerini uzatmışlar. Birkaç dakika sonra, gruptaki doktorlardan biri bahçeye çıktığında, adamı bir ağacın arkasına saklanır halde görmüş.
-N oldu yahu? Sıkılmadın mı buradan, çıksana, git özgürlüğün tadını çıkar!
-İyi de doktor bey, orada bir kedi var!
-Eee, ne olmuş kedi varsa; hani sen artık bir fare olmadığını biliyordun?
-Ya doktor bey, ben fare olmadığımı biliyorum da; kedi benim fare olmadığımı nereden bilecek?
Laughing Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve Buyrun beyler, yiyiniz. demişler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!
Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 10:02 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doktor akıl hastahanesine havuz yaptırmış. Deliler buna çok sevinmişler;o kadar sevinmişler ki hemen havuza dalmaya başlamışlar,360 dalanlar,balıklama dalanlar. Doktor hastalarının birinin yanına yanaşmış Havuzu nasıl buldunuz ? diye sormuş. Deli de çok beğendiklerini,havuzun harika olduğunu söylemiş. Doktor da İyii.Yarın da havuza su dolduracaaz.!! demiş
:D

GALİBA BU KADAR YETER Very Happy

KANKALAR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Yeni Üye Yeni Üye
AKIL HASTANESİNDEKİ BİR HASTANIN TEDAVİ NEDENİ ORGANLARININ YERİNİ KARIŞTIRMASIYMIŞ ARADAN ZAMAN GEÇMİŞ DOKTOR BUNU Bİ İMTİHAN EDELİM DEMİŞ ORGANLARINI GÖSTEREREK NE OLDUĞUNU SORMUŞLAR ADAM HEPSİNİ BİLMİŞ VE TABURCU EDİLMİŞ DIŞARI ÇIKAN ADAM ARKADAŞLARINA BAKIP GÖBEĞİNE VURARAK BUNA KAFA DEMİŞ...........

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ameliyathane kapısında dört dönen adama, hemşire müjdeyi vermiş: - "Beyfendi bir oğlunuz oldu!" Adam sevinçle haykırmış: - "Yaşasın, ismi Çetin olacak, oğlum benim!" Hemşire biraz yüzünü ekşiterek adamın yanına gelmiş ve: - "Ancak Çetin'in bir kolu yok", demiş. Adam üzülerek: - "Olsun ben Çetin'im için herşeyi yaparım, onu gösterin bana", demiş. Bunun üzerine hemşire: - "Ama Çetin'in diğer kolu da yok", demiş. Adamın afallaması sürerken hemşire sayıvermiş: - "Ve Çetin'in bacakları da yok , üstüne üstlük gövdesi de yok..." Adam dayanamamış: - "Yeteeer, Çetin'imi gösterin bana" diyerek ameliyathaneye dalıvermiş. Ameliyat masasının başına geldiğinde bir bakmış ki Çetin sadece bir gözden ibaret. Adam dumura uğramış bir halde: - "Çetin'im Çetin'im" diyebilmiş. Bunun üzerine ameliyatı yapan doktor adama yaklaşmış elini omzuna atarak: - "Beyfendi Çetin sizi göremez, o maalesef kör", demiş..

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel." Adam bir hafta sonra gelince doktor: - "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Akıl hastanesinde bir gün, bir deli hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta; hasta bakıcıyı tokatlar. Bakıcı, "ne oluyor?" der. Hasta cevap verir: - "Şişeleri getirdim abi."

Laughing Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola yattığını hisseden birinci pilot şaşkınlıkla ikinci pilota sorunun ne olduğunu sormuş; o da, "sanırım bu dengesizlik içeriden delilerden geliyor" diye cevap vermiş. Birinci pilot, ikinci pilota emir vermiş: "o zaman git ve rahat durmalarını söyle!". Bunun üzerine delilerin yanına giden ikinci pilot onları susturmayı başarmış. Birinci pilot ikinci pilota "nasıl susturdun" diye sorduğunda; "ben öğretmen oldum, onlar öğrenci oldular.. uçağın imdat zilini çaldım şu an tenefüsteler.." diye cevap vermiş.

Very Happy Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gördü: - "Kolay gelsin ne yazıyorsun?" - "Mektup yazıyorum efendim." - "Yaaa..Kime yazıyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazılı mektupta?" - "İlahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim?"

Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasreddin Hoca'ya yapılan sataşmalar tükenip bitmez. Akşehirliler bir gün Hoca'ya takılır ve sorarlar: - "Hocam senin evliyalar katında ulu bir kişi olduğun söylenir aslı var mıdır?" Hoca'nın böyle bir iddiası elbette yoktur ama bir kere soruldu ya cevaplar: - "Her halde öyle olmalı." - "Böyle kişiler zaman zaman mucizeler göstererek bu özelliklerini herkese kanıtlar. Hoca madem kabullendin göster bir mucize de görelim!" Hoca: - "Pekala şimdi size bir numara yapalım" der.. Karşısında durmakta olan çınar ağacına; - "Ey ulu çınar çabuk yanıma gel!" der. Tabii ne gelen ağaç var ne giden. Hoca yürümeye başlar ağacın yanına varır. Akşehirliler: - "Ne oldu Hoca ağacı getiremedin, kendin oraya gittin!" diye gülünce Hoca: - "Bizde kibir yoktur, dağ yürümezse abdal yürür", der.
Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi