| Yazar |
Mesaj |
< Fıkralar ~ HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
| Tempo |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Takımdan

|
muhahaha sağolun  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, Mart 17, 2007 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Görevli

|
bence de ya hiç duymadığım değişik fıkralar valla paylaşımlar için herkese teşekkürler çok güzel olmuş  |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
Ayakları çok fena kokardı.Bir gün bir arkadaşına birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti.
- Hay hay, dedi arkadaşı.Ama eve git, ayaklarını yıka ve temiz bir çorap giy. Söz mü?
Tiyatroya gittiler. Yerlerine oturdular. Aradan beş on dakika geçmeden etrafındakiler mendillerini burunlarına götürmeye başladı.
- Hani söz vermiştin.
- Vallahi değiştirdim. İnanmazsın diye kirlileri de cebime koydum. Nah!... |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
çok güzel olmuş teşekkürler...  |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
İlginç bir tesadüf sonucu bulduğu penguenin elinden tutup "Ne yapacağım bunu" diye düşünerek dolaşan Temel, İdris'le karşılaştı.
- Ula Temel nedir bu ?
- Bende pilmeyrum daa, ne yapacağum diye düşüneyrum.
- İlahi Temel, düşünecek ne var hayvanat bahçesine götürsene.
Bu fikri benimseyen Temel İdris'in yanından ayrılmıştı. Aradan bir kaç saat geçmişti ki, yine karşılaştılar ve yine Temel'in yanında penguen vardı. İdris merakla :
- Uyy, hayvanat bahçesine götürmedin mi oni ? diye sorunca Temel :
- Götürdüm daa, şimdi de sinemaya götüreyrum. |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
| 1gün 3 zenci yolda lamba bulmuşlar ve okşamışlar.İçinden 1 tane cin çıkmış ''üçünüze birer tane hak veriyorum dileyin benden ne dilerseniz''demiş.Birinci zenci ''beni beyaz yap''demiş.İkinci zenci ''beni beyaz yap''demiş.Üçüncü zenci de ''ben tek kaldım ikisini de siyah yap demiş |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
bir gün bir adamın 3 tane oglu varmıs en büyük ogul ortancı ogul en ufak ogul babası en büyük olana demis oglum bana bır bardak su getır demıs en buyukte ortancıya demıs babama bır bardak su getır ortancı da en ufagına demis babama bir bardak su getirr en ufak hemen atlamıss baba bunlardan sana hayır yok kalk kendi suyunu kendin ic bir bardakta bana getirr  |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
Bir gün Hasan koşarak odaya girdi ve elindeki karneyi babasına uzattı. Baba karneye şöyle bir göz
attı, suratı asıldı, kaşları çatıldı, sertçe:
-İyi bir iş yapmış gibi bu karneyi bana gösteriyor
sun değil mi? dedi. Şu karnenin haline bak!..Beden
Eğitiminden başka iyi bir not var mı şunda?..
-Ama babacığım kızma!..Bu benim değil, senin,
tavan arasında bulduğum eski karnenmiş. |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
| Temel oğluna parmakların isimlerini öğretiyormuş."Bak uşağum bu baş, bu işaret, bu orta, bu yüzük ve buda serçe parmak. Anladınmı?"oğlu kafasını sallayarak hayır demiş.Temel bir kez daha anlatmış ve tekrar sormuş " anladın mı uşağum?".Çocuk tekrar hayır demiş.Bir daha, bir daha derken en sonunda çocuk anladım deyince, Temel elini sallayarak "bak bakalım bir de karıştırarak sorayım" demiş... |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
- Paluklar neden konuşmiyi temelciğum
- Paşini akvaryuma sok anlarsin,Fadimeciğum |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Üye

|
Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar;
-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya
-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık. Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Nisan 6, 2007 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Görevli

|
| süper harika bayıldım çok güldüm ya gece gece |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 12:38 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
(Mesajı aksam atmışsın ama )Evet ben de bayıldım.Yetmedi ayıldım bir daha bayılıp bir daha ayıldım sonra yine bayıldım.
 |
|
|
|
|
| cataron |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 17:22 - Mesaj konusu: fıkra |
|
|
Yeni Üye

|
Gideceuk
Bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
-Biz mars'a gideceğiz, demiş.
Alman :
-Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
Fransız :
-Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
Bizim karadenizli de onlardan geri kalmamak için :
-Biz de güneşe gideceğiz, demiş.
-Güneşe gidemezsiniz, demişler. güneş yakar.
Karadenizli gülümsemiş :
-O kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. akşam serinliğinde gideceğiz... |
|
|
|
|
|
|