| Yazar |
Mesaj |
< Fıkralar ~ HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nasreddin Hoca abdest alırken, bir ayağına su yetmemiş. Namaz kılarken de bir ayağını yukarı kaldırarak namaz kılmış. Bunu gören cami cemaati: - "Hocam bu nasıl namaz?" diye sormuş. Nasreddin Hoca: - "Bir ayağı abdestsiz namaz", diye cevap vermiş.
 |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir Ramazan günü Nasreddin Hoca'nın gözleri susuzluktan afallamış. Dayanamayıp bir çeşmeye çaktırmadan yanaşmış. Tam suyunu içerken, bir köylü görmüş hocayı: - "Aman hoca, günah değil midir bu yaptığın!" - "Yıkıl karşımdan, Ramazan gider bir daha gelir, ama ben gidersem bir daha gelmem; ne günahı'"  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nasreddin Hoca, bir köyde vaaz veriyormuş. Laf arasında Hazreti Isa'nin göğün dördüncü katında olduğunu söylemiş. Vaazdan sonra, bir kadın Hoca'ya yanaşmış: - "Hazreti Isa, orada ne yer, ne içer?", demiş. Hoca'nın tepesi atmış: - "Ey hatun, köyünüze geleli şunca zaman oldu, benim ne yiyip, içtiğimi sormazsın da, Allah'ın peygamberini sorarsın!"
 |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir gün tımarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüş. Bakmış ki delinin biri ağacın üstünde; biri ise ağacın altında. İkisi de bir şeyler yapıyormuş. Aşağıdakine sormuş: - "Yukarıdaki ne yapıyor?" - "Şu yukarıdaki mi? Sen buna bakma, salak işte. Ceviz ağacından armut toplamaya çalışıyor." - "Peki ya sen burada ne yapıyorsun?" - "Ben de düşen armutları topluyorum."
 |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
İki deli havuzun başında oturuyorlarmış. Biri kalkıp havuza şeker atmış. Havuzdan bir yudum almış ve tükürmüş. Arkadaşına: - "Havuza şeker attım ama tatlı olmadı.." demiş. Arkadaşı: - "Karıştırmadın ki salak!"
 |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
VVAY CANINA SEN NE KADAR ÇOK FIKRA BİLİYOSUN GAMZECİK  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ÖYLEYİMDİR
BENİM HAYATIM KOMEDİ OLDUĞU İÇİNDİR BELKİDE  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
O ZAMAN HAYATINI YAZ BELKİ DAHA ÇOK GÜLERİZ
NE DERSİN OLMAZ MI  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ama çok uzun olmazmı ozamnda
hem sonra gülmekten ölürseniz mesuliyet kabul etmem
sohbet bölümü açılsın ben sana o zaman geçirdiğim komik anılarımı anlatayım ok  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
TAMAMDA BEN BU SOHBET BÖLÜMÜNÜ PEK ANLAMADIM AÇIKÇASI  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
nasıl anlayamadın ya
mesela buradaki gibi bir başlık konusu olmayacak yani başlıktan çıkıyoruz diye bir dert olmayacak ortaya bir konu atacağız konuşacağız chat yani ok  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
YA OKADARINI ANLADIMDA SİZİN YAZDIKLARINIZI NASIL GÖRÜCEM ÇIKIYOMU ORAYA DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE SOHBET ODASINA FİLAN GİRMEDİMDE  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
tamamen kurulsun o zaman görürsün  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
BU SOHBET ODASI LAZIM BENCE BİZ YİNE KONU DIŞINDAYIZ  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:)))) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Pilot Temel telsize var gücüyle bağırıyordu :
- "Ula, sağ motor bozuldu. Düşeyrum, düşeyrum. Meydey düşeyrum. Kule düşeyrum."
Kule hemen cevapladı :
- "Mesaj anlaşıldı. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin."
Temel gayet ciddi :
-"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk."  |
|
|