Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasreddin Hoca abdest alırken, bir ayağına su yetmemiş. Namaz kılarken de bir ayağını yukarı kaldırarak namaz kılmış. Bunu gören cami cemaati: - "Hocam bu nasıl namaz?" diye sormuş. Nasreddin Hoca: - "Bir ayağı abdestsiz namaz", diye cevap vermiş.
Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir Ramazan günü Nasreddin Hoca'nın gözleri susuzluktan afallamış. Dayanamayıp bir çeşmeye çaktırmadan yanaşmış. Tam suyunu içerken, bir köylü görmüş hocayı: - "Aman hoca, günah değil midir bu yaptığın!" - "Yıkıl karşımdan, Ramazan gider bir daha gelir, ama ben gidersem bir daha gelmem; ne günahı'" Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasreddin Hoca, bir köyde vaaz veriyormuş. Laf arasında Hazreti Isa'nin göğün dördüncü katında olduğunu söylemiş. Vaazdan sonra, bir kadın Hoca'ya yanaşmış: - "Hazreti Isa, orada ne yer, ne içer?", demiş. Hoca'nın tepesi atmış: - "Ey hatun, köyünüze geleli şunca zaman oldu, benim ne yiyip, içtiğimi sormazsın da, Allah'ın peygamberini sorarsın!"

Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir gün tımarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüş. Bakmış ki delinin biri ağacın üstünde; biri ise ağacın altında. İkisi de bir şeyler yapıyormuş. Aşağıdakine sormuş: - "Yukarıdaki ne yapıyor?" - "Şu yukarıdaki mi? Sen buna bakma, salak işte. Ceviz ağacından armut toplamaya çalışıyor." - "Peki ya sen burada ne yapıyorsun?" - "Ben de düşen armutları topluyorum."

Laughing Laughing Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İki deli havuzun başında oturuyorlarmış. Biri kalkıp havuza şeker atmış. Havuzdan bir yudum almış ve tükürmüş. Arkadaşına: - "Havuza şeker attım ama tatlı olmadı.." demiş. Arkadaşı: - "Karıştırmadın ki salak!"

Laughing Laughing Laughing Laughing

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
VVAY CANINA SEN NE KADAR ÇOK FIKRA BİLİYOSUN GAMZECİK Surprised Shocked

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ÖYLEYİMDİR Very Happy Wink

BENİM HAYATIM KOMEDİ OLDUĞU İÇİNDİR BELKİDE Very Happy Laughing

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O ZAMAN HAYATINI YAZ BELKİ DAHA ÇOK GÜLERİZ Razz Wink
NE DERSİN OLMAZ MI Exclamation Wink Razz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama çok uzun olmazmı ozamnda
hem sonra gülmekten ölürseniz mesuliyet kabul etmem
sohbet bölümü açılsın ben sana o zaman geçirdiğim komik anılarımı anlatayım ok Very Happy Laughing Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TAMAMDA BEN BU SOHBET BÖLÜMÜNÜ PEK ANLAMADIM AÇIKÇASI Confused Rolling Eyes Sad

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nasıl anlayamadın ya
mesela buradaki gibi bir başlık konusu olmayacak yani başlıktan çıkıyoruz diye bir dert olmayacak ortaya bir konu atacağız konuşacağız chat yani ok Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
YA OKADARINI ANLADIMDA SİZİN YAZDIKLARINIZI NASIL GÖRÜCEM ÇIKIYOMU ORAYA DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE SOHBET ODASINA FİLAN GİRMEDİMDE Rolling Eyes

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tamamen kurulsun o zaman görürsün Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BU SOHBET ODASI LAZIM BENCE BİZ YİNE KONU DIŞINDAYIZ Wink Razz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAHAHAHAHA KAHKAHA BURDA:))))
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Pilot Temel telsize var gücüyle bağırıyordu :
- "Ula, sağ motor bozuldu. Düşeyrum, düşeyrum. Meydey düşeyrum. Kule düşeyrum."
Kule hemen cevapladı :
- "Mesaj anlaşıldı. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin."
Temel gayet ciddi :
-"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk." Laughing Laughing Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi