| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
soruyu soran ortalarda yokki saten biz konuşuyoruzz öle boş boş..  |
|
|
|
|
| yasemininci |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| adam intihar ederken vasiyetini yazıyor ama bu sırada hırsız gelip onu öldürüyor ve tüm eşyalarını dağıtıyor... |
|
|
|
|
| erenANDezgi |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Yeni Üye

|
| müthiş bi soruymuş çok uğraştım ama bulamadım sıkılıp sorunun cevabına baktım ve ne kadar aptalım dedim bu soruyu nerden buldun allah aşkına ben ömrüm boyunca uğraşsam böyle bir soru ortaya çıkaramazdım helal olsun bu soruyu yapana |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
Vay be aslında devrik cümlelerden yanlış kelime kullanımından ( örnek: cansızlaşmıştı ) ve Ğ harfinden anlamalıydım. Arkadaşlar olayı molayı boşverin metine bakın dikkatli çok dikkatli bakın  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Görevli

|
Buldum!!Oley!
Arkadaşlar hikayeyi oluşturan kelimelerin baş harflerinden alfabe çıkıyor..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
Aynen öyle. Okudukça bunda bir gariplik var diyordum zaten az önce fark ettim  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
bunlar da bir tişörtde yazılı:
do you know?
ABCDEFG
A Boy Can Do Everything For Girl
reverse the meaning of:
GFEDCBA
Girl Forgot Everything Done, Catches a Boy Again |
En son sametysmn tarafından Çarşamba, Kasım 7, 2007 04:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
| Çok güzel ne yazdığını hemen anladım çok teşekkürler. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Görevli

|
Mehmet sen bulmuşsun ama zaten 2. sayfada yazıyor cevap  |
|
|
|
|
| DEBRELI |
Tarih: Salı, Kasım 13, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Üye

|
ben burdayım arkadaşlar biryere gitmedim
yanlız hazır olun çok sıkı sorular soracağım yakında size |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
şahsen ben heyecanla bekliyorum  |
|
|
|
|
| DEBRELI |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:12 - Mesaj konusu: bulana bravo |
|
|
Üye

|
Aşağıdaki eşitlikte her harf farklı bir rakamı temsil etmektedir ve hiçbir sayı 0 ile başlamamaktadır.Buna göre harflerin hangi sayılara karşılık geldiğini bulun arkadaşlar.
YELLOW + BROWN = PURPLE
Kolay gelsiiin...( kim çözücek bakalım ) |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
of bu ne yaa...
 |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
| tam bulamadım ama bence L=0 |
|
|
|
|
| DEBRELI |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 12:36 - Mesaj konusu: .... |
|