Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
soruyu soran ortalarda yokki saten biz konuşuyoruzz öle boş boş.. Very Happy

yasemininci
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
adam intihar ederken vasiyetini yazıyor ama bu sırada hırsız gelip onu öldürüyor ve tüm eşyalarını dağıtıyor...

erenANDezgi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Yeni Üye Yeni Üye
müthiş bi soruymuş çok uğraştım ama bulamadım sıkılıp sorunun cevabına baktım ve ne kadar aptalım dedim bu soruyu nerden buldun allah aşkına ben ömrüm boyunca uğraşsam böyle bir soru ortaya çıkaramazdım helal olsun bu soruyu yapana

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
Vay be aslında devrik cümlelerden yanlış kelime kullanımından ( örnek: cansızlaşmıştı ) ve Ğ harfinden anlamalıydım. Arkadaşlar olayı molayı boşverin metine bakın dikkatli çok dikkatli bakın Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Görevli Görevli
Buldum!!Oley! Smile
Arkadaşlar hikayeyi oluşturan kelimelerin baş harflerinden alfabe çıkıyor.. Smile Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
Aynen öyle. Okudukça bunda bir gariplik var diyordum zaten az önce fark ettim Wink

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bunlar da bir tişörtde yazılı:

do you know?

ABCDEFG
A Boy Can Do Everything For Girl

reverse the meaning of:

GFEDCBA
Girl Forgot Everything Done, Catches a Boy Again

En son sametysmn tarafından Çarşamba, Kasım 7, 2007 04:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
Çok güzel ne yazdığını hemen anladım çok teşekkürler.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Görevli Görevli
Mehmet sen bulmuşsun ama zaten 2. sayfada yazıyor cevap Laughing

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 13, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Üye Üye
ben burdayım arkadaşlar biryere gitmedim
yanlız hazır olun çok sıkı sorular soracağım yakında size

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 17, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
şahsen ben heyecanla bekliyorum Very Happy

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:12 - Mesaj konusu: bulana bravo
Üye Üye
Aşağıdaki eşitlikte her harf farklı bir rakamı temsil etmektedir ve hiçbir sayı 0 ile başlamamaktadır.Buna göre harflerin hangi sayılara karşılık geldiğini bulun arkadaşlar.

YELLOW + BROWN = PURPLE

Kolay gelsiiin...( kim çözücek bakalım Wink )

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
of bu ne yaa...
Very Happy Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tam bulamadım ama bence L=0

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 12:36 - Mesaj konusu: ....
Üye Üye
Düşünün bulacaksınız

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi