| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
| maximilian |
Tarih: Pazar, Ocak 14, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
yessss.yaff oyle de baska bilmece yok mu  |
|
|
|
|
| lotish |
Tarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Üye

|
| var olmaz mı cevaplanmamış bilmeceler var. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Ocak 19, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| lotish |
Tarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Üye

|
| diğer başlıklar altında var bayağı.cevaplanmamış |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Site Admin

|
king534 demiş ki: Şimdi bi gün yağmurlu bi gecede şatoda bi ölü bulunmuş.şatonun ahçısına sormuşlar sen mi öldürdün?Ahçı;ben yemek yapıyodum demiş.Bahçıvana sormuşlar sen mi öldürdün?Bahçıvan;ben bahçeyi suluyodum.Hizmetçiye sormuşlar sen mi öldürdün?Hizmetçi;ben yerleri siliyodum demiş.
Hadi bilin bakalım bu arada ben yeni üyeyüm merhaba  |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
çünkü adam yağmurlu bir günde öldürülmüş.bahçıvanın bahçeyi sulamasına gerek yok.üstelik o yağmurda nere sulayacak  |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
bir tane de benden ama benim ki okadar zor değil
Ham iken tatlı
Olmuşu acı |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Site Admin

|
serhat20 demiş ki: bir adam arabasıyla işinden çıkıp mutlu bir şekilde evine dönmüştü hava çok kasvetliydi ve eve vardığında yağmur yağmaya başlamıştı.adam eve girdiğinde karısının huysuz davranışlarıyla karşılaştı ve bir an kontrolünü kaybetti amacı kadını öldürmek değildi belki ama iş çığrından çıkmıştı adam hapse girmekten çok korkuyordu ve aklına bir fikir geldi tüm parmak izlerini sildi ve evde bir boğuşma havası yarattı.hemen polisi aradı onlara eve geldiği zaman karısının cesetiyle karşılaştığını söyledi ve hemen gelmelerini istedi.Deneyimli cinayet masası ekipleri olay yerine geldiğinde çok az bir süre inceledikten sonra adamı karısını öldürme suçuyla tutukladılar.sizce polisler bu sonuca nasıl ulaştılar ? |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
ONUN CEVABI BAHÇIVAN .BAHÇIVAN YALAN SÖYLÜYOR ÇÜNKÜ YAĞMURLU Bİ GÜNDE BAHÇEYİ NEDEN SULASINLAR Kİ
YAv BU SORU O SORU Dİ Mİ  |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Kıdemli Üye

|
HAHA DEİLMİŞ  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
adamın telaşlı davranışlarından olabilir mi  |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
parmak izlerini silmiş ama ayak izlerine ne olmuşş!!!  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
ooooooooooooo bak cevap bu olabilir mantıklı bence  |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben mantıksız düşünmüştüm insan bi ayak izlerinidee siler dimi yaa |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM |
|
|
Takımdan

|
e doğru yani ee cevap nerde?ben merak ettim  |
|
|
|
|
|
|