Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
yessss.yaff oyle de baska bilmece yok mu Question

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Üye Üye
var olmaz mı cevaplanmamış bilmeceler var.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 19, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
ee nerdeler

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Üye Üye
diğer başlıklar altında var bayağı.cevaplanmamış

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Site Admin Site Admin
king534 demiş ki:
Şimdi bi gün yağmurlu bi gecede şatoda bi ölü bulunmuş.şatonun ahçısına sormuşlar sen mi öldürdün?Ahçı;ben yemek yapıyodum demiş.Bahçıvana sormuşlar sen mi öldürdün?Bahçıvan;ben bahçeyi suluyodum.Hizmetçiye sormuşlar sen mi öldürdün?Hizmetçi;ben yerleri siliyodum demiş.

Hadi bilin bakalım bu arada ben yeni üyeyüm merhaba Cool

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çünkü adam yağmurlu bir günde öldürülmüş.bahçıvanın bahçeyi sulamasına gerek yok.üstelik o yağmurda nere sulayacak Very Happy Very Happy Very Happy

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir tane de benden ama benim ki okadar zor değil
Ham iken tatlı
Olmuşu acı

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Site Admin Site Admin
serhat20 demiş ki:
bir adam arabasıyla işinden çıkıp mutlu bir şekilde evine dönmüştü hava çok kasvetliydi ve eve vardığında yağmur yağmaya başlamıştı.adam eve girdiğinde karısının huysuz davranışlarıyla karşılaştı ve bir an kontrolünü kaybetti amacı kadını öldürmek değildi belki ama iş çığrından çıkmıştı adam hapse girmekten çok korkuyordu ve aklına bir fikir geldi tüm parmak izlerini sildi ve evde bir boğuşma havası yarattı.hemen polisi aradı onlara eve geldiği zaman karısının cesetiyle karşılaştığını söyledi ve hemen gelmelerini istedi.Deneyimli cinayet masası ekipleri olay yerine geldiğinde çok az bir süre inceledikten sonra adamı karısını öldürme suçuyla tutukladılar.sizce polisler bu sonuca nasıl ulaştılar ?

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ONUN CEVABI BAHÇIVAN .BAHÇIVAN YALAN SÖYLÜYOR ÇÜNKÜ YAĞMURLU Bİ GÜNDE BAHÇEYİ NEDEN SULASINLAR Kİ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Idea Exclamation
YAv BU SORU O SORU Dİ Mİ Very Happy

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HAHA DEİLMİŞ Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
adamın telaşlı davranışlarından olabilir mi Question

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
parmak izlerini silmiş ama ayak izlerine ne olmuşş!!! Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
ooooooooooooo bak cevap bu olabilir Wink mantıklı bence Wink

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben mantıksız düşünmüştüm insan bi ayak izlerinidee siler dimi yaa

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: HAFİYELER İŞ BAŞINA HADİ BAKALIM
Takımdan Takımdan
e doğru yani ee cevap nerde?ben merak ettim Wink Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi