Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
belkide cezerye gülçinin en sevdiği tatlı olduğu için fanlarına "tatlı" gibi birşey söylemek istemiştir (biraz uydurdum) Laughing

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
çözüm için yaptığınız her şeyin yapılması gereken her şeyin tam tersini yapacaksınız. her şeyin tersi.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hala anlam veremiyorum. Çözen var mı yaa. Ben çok merak ediyorum.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
missy adlı üye çözmüş Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Bilmece gibi konuşuyorsun Missy. Smile

Zaten olan olmuş, biten bitmiş. e şifreyi de öĞrendik. Bence nasıl çözdüğünü bizimle paylaşmaman için bir sebep kalmadı. Very Happy Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:24 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence cezerye değil 1. sebebi cezeryeyi sevdiğini biliyorduk 2. sebebi çoktan nasıl çözdüğünü yazmıştı ve bizde görmüştük... Confused Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aaa cezerye mi ben biraz fransız kaldım.. Laughing
Yeni duydum.. Laughing
missy bize de söyler misin acaba nasıl çözdüğünü.. Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cidden ya söylemedin gittin! Söylesen Shocked

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla çıldıracağım yav. Ne biçim bir şifre bu. Ben hala bulamadım. Deli olacağım yaa.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Cezerye Confused
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Tarifini de vereyim tam olsun Confused

Malzemeleri:
2 orta boy havuç
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
2 paket bisküvi
Biraz Hindistancevizi

Yapılışı:
Havuçların üzerini kazıdıktan sonra bol su ile yıkayıp kurulamalı ve çelik bir tencerenin içine rendelemeli. Üstüne toz şekerini dökmeli ve şekeri ıslatıp eritecek kadar da su kattıktan sonra tencereyi orta ısılı ateşe oturtmalı (havucun suyunu salacağını düşünerek baştan fazla su koymayıp gerektikçe sıcak su katmak daha uygundur).

Tahta bir kaşıkla karıştırarark havuçlar eriyip de koyuca bir macun elde edinceye kadar tenceredekileri kaynatmalı. Macunun kıvamını anlamak için tahta kaşıkla tencereden minik bir parça almalı, bunu iki parmak arasına alıp yuvarlamalı. Parmaklar açılınca sadece birine yapışık kalıyorsa tamamdır.

Şekerli havuç macunu kıvamını bulunca tencereyi ateşten indirmeli ve hemen içine ceviz içi parçalarını atmalı, karıştırarak bunları helvaya yedirmeli. Sonra bu karışımı hafifçe ıslatılmış mermere(tezgaha) döküp spatula ile şekillendirerek bir dikdörtgen şekli vermeli.

Cezerye soğuyup katılaşınca, bunu her defasında ıslatılacak bir bıçak ile dilimlere kesmeli. Himdistan cevizine bulayarak servis edilmeli. Afiyet şeker olsun.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Cezerye bumuydu ya.. Very Happy Şifre ile alakalı olan Gülçin'in fanlarını bilmesini istediği hani. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Evet. Wink Gülçin ağzının tadını biliyor. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 15:59 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Mehmet abi... Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hehe sağol Mehmet. Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hala anlamadım. Şifre ne yav? Confused cezerye ile ne alaka? Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi