Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Elbette takılacağız o kelime grubuna miss çünkü orası topluca bir cümle. Ama dedimya dediğin de mantıksız değil. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Garip Shocked Tahmin etmezdim Confused Emin misiniz?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Tamam cezerye ya. Allah Allah. Very Happy Laughing Sakin olalım. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cezerye mi?

PRENSESCIK2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Shocked

Aaaa cezerye miii ?

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Nur benimde hiç aklıma böyle birşey gelmezdi.

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
hepsisenacemre biraz saygılı olur musun? Ben senden yaşça büyüğüm. Lütfen konuşmalarına biraz dikkat et. Arkadaşlar benden bu kadar Gülçin'i gördüğünüz zaman sorun isterseniz.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Site Admin Site Admin
Lütfen başlıklarda kişisel tartışmalar yapmayınız Exclamation

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Neden albümün içine "cezerye siz en özelsiniz" desinki çok saçma!! Confused Exclamation

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Miss arkadaşımız kızmadan ben açıklayayım. Confused

Siz en özelsiniz ile o şifrenin bir bağlantısı yokmuş. Confused Very Happy

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
sağol burakçığım bunu anlatmaya çalışıyorum ama illa var diyorlar Very Happy

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
çok sağol arkadaşım

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Demekki cezeryeymiş çok teşekkürler missy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben yine de o şifreyi çözmeni sağlayan noktayı merak ediyorum demiştin ya bir nokta var onu kaçırdığınız da çözmeniz imkansız ama o nokta ne yani bizimle paylaşır mısın belki bizde böylece şifrenin cezerye olduğuna inanırız ve tartışmalar da biter

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum sana nilveben. Yani nasıl oluyor ki? Laughing Cezerye Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi