| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi |
| mayko |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Nasıl çözdüğünü sorabilir miyim  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
Buyur. Cezerye ne ya? Vallaha hayatımda ilk kez duydum, ben nerden bileyim. Hemde anlat bakalım nasıl çözdün merak ettik.  |
|
|
|
|
| mervegulcin |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
| ne alakası var ki sonuçta albümün içine cezerye sen en özelsin yazacak halde değil o birilerinden bahsediyor ama ne..?! |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Cezerye lokuma benzer bir tatlı. Pekmezle yapılıyor. Aslında güzel bir şeyde bencede albüm kapağına Gülçin neden cezerye yazsın ki  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede ama yinede nasıl çözdüğünü anlatır mısın |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
| Şifreyi nasıl çözdüğümü anlatmam imkansız o kadar zorlu o kadar dolambaçlı ki yani 4-5 gün kafamı kaldırmadan uğraştığımı bilirim.Ayrıca siz en özelsiniz cümlesiyle şifrenin arasında bir alaka yok ki Cezerye'yle arasında alaka olsun.Cezerye havuç ezmesi isterseniz inanmayın o benim problemim değil ama Gülçin tarafından onaylanmış bir şey sonuçta bu. |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Doğru olabilir.İyi ya şimdi tek şey Gülçinin ağzından Cezerye nin doğru olup olmadığını öğrenmek.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Belki de cezeryeler siz en özelsiniz derken en sevdiği fanlarına sesleniyordur.  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Gülçin'in şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ne alaka ki cezeryeyle Hiç birşey anlamadım  |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar neden anlamıyorsunuz orada ki 'siz en özelsiniz' cümlesi bize yazılmış evet ama bu cümleyle şifre arasında herhangi bir ilgi alaka yok ki.Siz takılmışsınız Cezerye'yle 'siz en özelsiniz' cümlesi arasında ne alaka var diye.Alaka yok, olmaması da çok normal.Çünkü yok yani  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:08 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Hadi canım olmaz öyle şey sanırsam... Çünkü herkes en sevdiği tatlıyı biliyor zaten saçma olur yani...  |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
| Arkadaşım birincisi kimse doğru düzgün Gülçin'in cezerye sevdiğini bilmiyordu ben söyleyene kadar.İkincisi hiç kimse kalkıp da bu şifre kesin tatlıyla, pastayla, yemekle vb. alakalıdır diye aklına getirmezdi.Şifrenin çözümünün Gülçin'in çok sevdiği bir şey olmasına hiç şaşırmadım.Ama siz inatla hayır diye ısrar ediyorsunuz. |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
ya ben bulamadım o kadar uğraştım ama yok  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:38 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ne sinirleniyorsun kardeşim ne diyoruzki sanki küfür ettik sana ayrıca herkes olmasada çoğu kişi biliyordu Gülçinin cezerye sevdiğini...  |
|
|
|
|
|
|