Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Nasıl çözdüğünü sorabilir miyim Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Buyur. Confused Cezerye ne ya? Confused Vallaha hayatımda ilk kez duydum, ben nerden bileyim. Very Happy Hemde anlat bakalım nasıl çözdün merak ettik. Razz

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
ne alakası var ki sonuçta albümün içine cezerye sen en özelsin yazacak halde değil o birilerinden bahsediyor ama ne..?!

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Cezerye lokuma benzer bir tatlı. Pekmezle yapılıyor. Aslında güzel bir şeyde bencede albüm kapağına Gülçin neden cezerye yazsın ki Confused

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede ama yinede nasıl çözdüğünü anlatır mısın

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Şifreyi nasıl çözdüğümü anlatmam imkansız o kadar zorlu o kadar dolambaçlı ki yani 4-5 gün kafamı kaldırmadan uğraştığımı bilirim.Ayrıca siz en özelsiniz cümlesiyle şifrenin arasında bir alaka yok ki Cezerye'yle arasında alaka olsun.Cezerye havuç ezmesi isterseniz inanmayın o benim problemim değil ama Gülçin tarafından onaylanmış bir şey sonuçta bu.

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
ne yazmışki?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Doğru olabilir.İyi ya şimdi tek şey Gülçinin ağzından Cezerye nin doğru olup olmadığını öğrenmek. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Belki de cezeryeler siz en özelsiniz derken en sevdiği fanlarına sesleniyordur. Razz Very Happy Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Gülçin'in şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ne alaka ki cezeryeyle Confused Hiç birşey anlamadım Confused Laughing

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar neden anlamıyorsunuz orada ki 'siz en özelsiniz' cümlesi bize yazılmış evet ama bu cümleyle şifre arasında herhangi bir ilgi alaka yok ki.Siz takılmışsınız Cezerye'yle 'siz en özelsiniz' cümlesi arasında ne alaka var diye.Alaka yok, olmaması da çok normal.Çünkü yok yani Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:08 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hadi canım olmaz öyle şey sanırsam... Confused Çünkü herkes en sevdiği tatlıyı biliyor zaten saçma olur yani... Confused Rolling Eyes

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşım birincisi kimse doğru düzgün Gülçin'in cezerye sevdiğini bilmiyordu ben söyleyene kadar.İkincisi hiç kimse kalkıp da bu şifre kesin tatlıyla, pastayla, yemekle vb. alakalıdır diye aklına getirmezdi.Şifrenin çözümünün Gülçin'in çok sevdiği bir şey olmasına hiç şaşırmadım.Ama siz inatla hayır diye ısrar ediyorsunuz.

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
ya ben bulamadım o kadar uğraştım ama yok Shocked Shocked

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:38 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ne sinirleniyorsun kardeşim ne diyoruzki sanki küfür ettik sana ayrıca herkes olmasada çoğu kişi biliyordu Gülçinin cezerye sevdiğini... Wink Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi