| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi |
| emayfan111 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Hiç sanmıyorum yazacağını...Ama onların özel kişiler olduğunu biliyoruz  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
belki fanlarıyla ilgili numaralardır....  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Yanlış anlamayın arkadaşlar mesaj bölümünü açtım ve sayıları girdim.Sayılara karşılık gelen Harflerden birşey çıkar diye düşünerek yaptım.Numarayı aramadım.  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
ay ne acaba ya  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok çalıştım ama malesef sonuç sıfır  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya siz yine iyisiniz ama ben ne olduğunu bile hatırlıyamıyorum... Kesin gülçin'den geçti banada.Ben biliyordum böyle olacağını bu kadar fazla gülçin'e takılırsan veya bakarsan olacağı bu  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 12:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Ya siz yine iyisiniz ama ben ne olduğunu bile hatırlıyamıyorum... Kesin gülçin'den geçti banada.Ben biliyordum böyle olacağını bu kadar fazla gülçin'e takılırsan veya bakarsan olacağı bu
ay pelin sende  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bana kalırsa eğer bu sayılar kişileri ifade ediyorsa bulmamız çok zor bana kalırsa bunda bize söylenmek istenen bir söz var |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazar, Nisan 27, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende hiç farkına varmadım bulan varmı? |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bulan var mı yav? Bende birşey anlamadım? Ama uğraşacağım. |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
Eren'in yaşı 24 Gülçin'in yaşı 23 Cemre'nin yaşıda 23 Yasemin'in yaşı 22.
Dikkat ettim bu sayıların hepsi var özelliklede 23 ten iki tane olması.Yani böyle birşey olabilir. |
|
|
|
|
| aydacemre |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
| belkide tersten okumak gerekir..(ama denemedim)yani bir kelime çıkabilir. |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Orhan bu albüm bu sene çıkmadı ki.  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yaa ben hala anlamış değilim nasıl bir şifredir bu böyle çözemedim gitti valla. |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Yeni Üye

|
| Şifre : Cezerye. Cezerye gülçin'in en sevdiği tatlı. çözerken öyle bir nokta var ki o noktayı kaçırdığınızda çözmeniz imkansız oluyor |
|
|
|
|
|
|