Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hiç sanmıyorum yazacağını...Ama onların özel kişiler olduğunu biliyoruz Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
belki fanlarıyla ilgili numaralardır.... Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Yanlış anlamayın arkadaşlar mesaj bölümünü açtım ve sayıları girdim.Sayılara karşılık gelen Harflerden birşey çıkar diye düşünerek yaptım.Numarayı aramadım. Very Happy

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
ay ne acaba ya Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok çalıştım ama malesef sonuç sıfır Rolling Eyes

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya siz yine iyisiniz ama ben ne olduğunu bile hatırlıyamıyorum... Rolling Eyes Kesin gülçin'den geçti banada.Ben biliyordum böyle olacağını bu kadar fazla gülçin'e takılırsan veya bakarsan olacağı bu Very Happy

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 12:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ya siz yine iyisiniz ama ben ne olduğunu bile hatırlıyamıyorum... Kesin gülçin'den geçti banada.Ben biliyordum böyle olacağını bu kadar fazla gülçin'e takılırsan veya bakarsan olacağı bu

ay pelin sende Very Happy Very Happy Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bana kalırsa eğer bu sayılar kişileri ifade ediyorsa bulmamız çok zor bana kalırsa bunda bize söylenmek istenen bir söz var

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende hiç farkına varmadım bulan varmı?

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bulan var mı yav? Bende birşey anlamadım? Ama uğraşacağım.

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
Eren'in yaşı 24 Gülçin'in yaşı 23 Cemre'nin yaşıda 23 Yasemin'in yaşı 22.

Dikkat ettim bu sayıların hepsi var özelliklede 23 ten iki tane olması.Yani böyle birşey olabilir.

aydacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
belkide tersten okumak gerekir..(ama denemedim)yani bir kelime çıkabilir.

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Orhan bu albüm bu sene çıkmadı ki. Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa ben hala anlamış değilim nasıl bir şifredir bu böyle çözemedim gitti valla.

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Yeni Üye Yeni Üye
Şifre : Cezerye. Cezerye gülçin'in en sevdiği tatlı. çözerken öyle bir nokta var ki o noktayı kaçırdığınızda çözmeniz imkansız oluyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi