Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Bence bunlar çok değer verdiği kişilerin yaşları olabilir.... Rolling Eyes Yaani özelsiniz dediği... Rolling Eyes Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
o zaman şöyle oluyor emayfanın dediği doğru olabilir en azından benimkisinden mesajımda da dediğim gibi saçma olmuştu diye.emayfanın dediği doğruysa çık çıkabilirsen işin içinden o zaman çünkü aynı sayılar kullanılmış.bunu da bulmak sandığım daha da zorlaşır...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Gülçin'in şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,ama bulanlar varsa söylesin lütfen Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 17:15 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet lütfen valla yaşlandım burda... Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Katılıyorum Beyza..
Mantıklı.. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 15:23 - Mesaj konusu: .
Freeb arkadaşın çözdüyse buraya yazarmısın? Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
18 27 4 27 23 23 17 5 - 27 13 27 5 24 22

o-s, y-y, d, y-y, y-ü, y-ü, o-y, b, y-y, o-ü, y-y, b, y-d, y-i

Çok gizemli bir şifre olmalı. Çalışmalarımı bu harfler üzerinde sürdürmeliyim. Razz

Bu arada dört tane 27, iki tane 23, iki tane 5 var. Confused

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 19:35 - Mesaj konusu: .
Bence en özel bulduğu kişlier olsaydı ceyg de yazardı.... Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
belki 3.albümde bunun cevabı yazar.. Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
sanmam...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Umarım yazar Wink

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
Hiç sanmam..

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 01:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
bana güvenmemeniz çok normal.Belki de benim nasıl Gülçini sevdiğimi bilmiyorsunuz bile.her neyse yazımı yazayım.burağın konuyu açtığını gördüm ve bende bu şifreyi çözmeye karar verdim aynı zamanda sizin yazdıklarınızı da okudum sizden gelen tepki bu şifrenin harf değil sayı olacağıydı en başta bende sayısal zekası hat safada olan bir arkadaşıma dedim ki bu şifreyi bana çözer misin ? O da çözerim dedi.sayılarla olan ilişkisini çözdü bana anlattı ama ben bir şey anlamadım tabi.sonra da dediniz ki bu şifre Gülçinin sevdiklerinin ismi bende o zaman dedim ki bu şifre benim çözdürdüğüm şifre ile hiçbir alakası yok ve bende bundan sonra o kişileri bulmaya çalışacağım.başta burak olmak üzere ben burak 2 kişi daha bulup(birisi naz) bu şifreyi çözeceğiz

Not:şifrenin matematik kısmını buldurttum.inanmıyorsanız inanmayabilirsiniz beni sitede herkes tanır öyle bir şifre için yalan söyleme gereksinimi de duymam zaten şifreyi çözmek isteyenler varsa buyrun katılsınlar bize...

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 08:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Serdar'ın bence şu Y-Y Yasemin Yürük olabilir. Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 09:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Keşke. Very Happy

Ben de şeyi denedim sayıları telefona girdim ama olmadı.(Mesaj yazarmış gibi.)

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi