| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi |
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
Bence bunlar çok değer verdiği kişilerin yaşları olabilir.... Yaani özelsiniz dediği...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
| o zaman şöyle oluyor emayfanın dediği doğru olabilir en azından benimkisinden mesajımda da dediğim gibi saçma olmuştu diye.emayfanın dediği doğruysa çık çıkabilirsen işin içinden o zaman çünkü aynı sayılar kullanılmış.bunu da bulmak sandığım daha da zorlaşır... |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Gülçin'in şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet,ama bulanlar varsa söylesin lütfen  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 17:15 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet lütfen valla yaşlandım burda...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Katılıyorum Beyza..
Mantıklı..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 15:23 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Freeb arkadaşın çözdüyse buraya yazarmısın?  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
18 27 4 27 23 23 17 5 - 27 13 27 5 24 22
o-s, y-y, d, y-y, y-ü, y-ü, o-y, b, y-y, o-ü, y-y, b, y-d, y-i
Çok gizemli bir şifre olmalı. Çalışmalarımı bu harfler üzerinde sürdürmeliyim.
Bu arada dört tane 27, iki tane 23, iki tane 5 var.  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 19:35 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bence en özel bulduğu kişlier olsaydı ceyg de yazardı....  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
belki 3.albümde bunun cevabı yazar..  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Umarım yazar  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 01:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
bana güvenmemeniz çok normal.Belki de benim nasıl Gülçini sevdiğimi bilmiyorsunuz bile.her neyse yazımı yazayım.burağın konuyu açtığını gördüm ve bende bu şifreyi çözmeye karar verdim aynı zamanda sizin yazdıklarınızı da okudum sizden gelen tepki bu şifrenin harf değil sayı olacağıydı en başta bende sayısal zekası hat safada olan bir arkadaşıma dedim ki bu şifreyi bana çözer misin ? O da çözerim dedi.sayılarla olan ilişkisini çözdü bana anlattı ama ben bir şey anlamadım tabi.sonra da dediniz ki bu şifre Gülçinin sevdiklerinin ismi bende o zaman dedim ki bu şifre benim çözdürdüğüm şifre ile hiçbir alakası yok ve bende bundan sonra o kişileri bulmaya çalışacağım.başta burak olmak üzere ben burak 2 kişi daha bulup(birisi naz) bu şifreyi çözeceğiz
Not:şifrenin matematik kısmını buldurttum.inanmıyorsanız inanmayabilirsiniz beni sitede herkes tanır öyle bir şifre için yalan söyleme gereksinimi de duymam zaten şifreyi çözmek isteyenler varsa buyrun katılsınlar bize... |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 08:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Serdar'ın bence şu Y-Y Yasemin Yürük olabilir.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 09:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
Keşke.
Ben de şeyi denedim sayıları telefona girdim ama olmadı.(Mesaj yazarmış gibi.) |
|
|
|
|
|
|