Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Off çok merak attim ben acaba ne Question Confused

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona hiç dikkat etmedim... Rolling Eyes

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Karar verdim ben bu şifreyi çözeceğim... Very Happy Kafayı bozdum ben bu şifre ile. Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
18 ayım olsa, yapacak başka hiç bir işim olmasa, bir kadın yada bir iş zamanımı almasa bunu yapabilirim.(Ocean's 13 Very Happy)

Ben bu şifrenin harfleri temsil ettiğini sanmıyorum daha farklı bir yöntemi olmalı Wink

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet mayko ben de harfleri çağrıştırdığını anladım mesela sayıların baş harflerini birleştirin yada o harflerle düzgün bir sözcük oluşturun en azından deneyin yani

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten bizde ilk onu denedik olmuyor başka bir şey var ama ne Question Confused

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Üye Üye
Eastern Conference la bir ilgisi olabilirmi aceba? Embarassed

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Takımdan Takımdan
Harflerle bir alakası yok bence...

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede yok çok yol denedim ama bir türlü bulamadım Embarassed

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
eğer harf koyarssak:
ovçvşşnd-vjvds oluyor!!!

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:45 - Mesaj konusu: .
Bulmam lazım... Evil or Very Mad

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
ya çok acayiptir arkadaşım sadece Gülçini benim ona anlattığım kadar biliyor.
Arkadaşıma dedim ki ya sana sayılar göstereceğim o sayılar her şeyi belirtebilir bu şifreyi bul dedim ve de arkadaşım buldu ama bana çok saçma bir cevap geldi.harf vermeden sayılarla buldu.tekrar söylüyorum cevap çok saçma oldu

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
Aaa olsun Özgür neymiş?? Rolling Eyes Merak ettim yav Smile Wink

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
arkadaşlar ben bir yerde okumuştum o sayıların her biri bir kişiyi ifade ediyormuş Smile

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi
Görevli Görevli
ya işte dedim ya Beyza bende şaştım kaldım şifreyi arkadaşım zekası sayesinde buldu bana anlattı ama ben pek anladım eğer harfleri ifade etmiyorsa ortaya sayılarla ilişkin bir şey çıkıyor.bu arala pek siteye giremiyorum eğer kimse mantıklı bir şey bulamassa ben siz arkadaşımdan öğrenip anlatırım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi