| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçinin Albüm Şifresi |
| sariprenses |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Off çok merak attim ben acaba ne  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ona hiç dikkat etmedim...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
Karar verdim ben bu şifreyi çözeceğim... Kafayı bozdum ben bu şifre ile.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
18 ayım olsa, yapacak başka hiç bir işim olmasa, bir kadın yada bir iş zamanımı almasa bunu yapabilirim.(Ocean's 13 )
Ben bu şifrenin harfleri temsil ettiğini sanmıyorum daha farklı bir yöntemi olmalı  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| evet mayko ben de harfleri çağrıştırdığını anladım mesela sayıların baş harflerini birleştirin yada o harflerle düzgün bir sözcük oluşturun en azından deneyin yani |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten bizde ilk onu denedik olmuyor başka bir şey var ama ne  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Üye

|
Eastern Conference la bir ilgisi olabilirmi aceba?  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Takımdan

|
| Harflerle bir alakası yok bence... |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bencede yok çok yol denedim ama bir türlü bulamadım  |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
eğer harf koyarssak:
ovçvşşnd-vjvds oluyor!!! |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:45 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bulmam lazım...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
ya çok acayiptir arkadaşım sadece Gülçini benim ona anlattığım kadar biliyor.
Arkadaşıma dedim ki ya sana sayılar göstereceğim o sayılar her şeyi belirtebilir bu şifreyi bul dedim ve de arkadaşım buldu ama bana çok saçma bir cevap geldi.harf vermeden sayılarla buldu.tekrar söylüyorum cevap çok saçma oldu |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
Aaa olsun Özgür neymiş?? Merak ettim yav  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
arkadaşlar ben bir yerde okumuştum o sayıların her biri bir kişiyi ifade ediyormuş  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçinin Albüm Şifresi |
|
|
Görevli

|
| ya işte dedim ya Beyza bende şaştım kaldım şifreyi arkadaşım zekası sayesinde buldu bana anlattı ama ben pek anladım eğer harfleri ifade etmiyorsa ortaya sayılarla ilişkin bir şey çıkıyor.bu arala pek siteye giremiyorum eğer kimse mantıklı bir şey bulamassa ben siz arkadaşımdan öğrenip anlatırım |
|
|
|
|
|
|