Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:12 - Mesaj konusu: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Gülçin ile karşılaşsanız ne yapardınız?

En son jax123 tarafından Salı, Ağustos 15, 2006 17:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Üye Üye
ya napıosun be bu baslıı bn açmıştım ya deiştir şunu başka bişi yapp bunu bn yaptımm ne hediye alırdınıs fln yppp allah alah yaaaa Evil or Very Mad

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
arkadaşlar bu burda durcak ! biz siteyi güzelleştiryoruz Razz

krmslh7
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
sıradan her insan gibi slm werirdim

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Üye Üye
bn bilmiorum ama kesin böle donup kalırdım bn yaneee utangacımdır brs böle gidemesdim yanına Embarassed

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 10:43 - Mesaj konusu: çok komiksiniz
gülçin benim yavuklum daa Smile

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben önce iyi günler diler sonra klipler nasıl gidiy. diye sorar sonrada imzalı resmini isterdim

burakdeniz82
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
donar kalırım ben yaaa.çok seviyorum onuu

aslankral
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 19, 2006 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
onu gördümü görmemezlikten gelirdim. Very Happy

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
YASEMİNE ULAŞABİLİCEĞİM 1 TLF YADA E MAİL İSTERDİM SONRA TŞK EDER YASEMINE SLM SOLE DERDİMM Laughing Laughing Laughing Laughing

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
bilmem.onu ozaman düşünürüz....Smile

fanatik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben onu görünce önce bi çıldırır: sonra kendimi toparlar sarılıp öperim sonrada o güzel sesiyle o güzel şarkılarını sölemesini isterdm tabi hepsi orda olursa daa güzel olurdu ama şu bi gerçek kimse inkar edemez manyak bi sesi var gülçinin! Güüüllllççiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!! Crying or Very sad

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Smile ben gülçinle karşılasam boynuna atılır onu çok sevdiğimi söylerdim zaten en çok eren ile gülçin i seviyorum.arkadaşlar bişe sorabilir miyim son ütücü programının videosunu bulan varsa göndersin nolurrrrrrrrr Sad

yess12
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben gülçini görsem onu çoooookk sevdimi söylerim Very Happy

yess12
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gülçinle kaşılaşsam onu çoookkk sevdimi söylerim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat