| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:12 - Mesaj konusu: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Gülçin ile karşılaşsanız ne yapardınız? |
En son jax123 tarafından Salı, Ağustos 15, 2006 17:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| cemre |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
ya napıosun be bu baslıı bn açmıştım ya deiştir şunu başka bişi yapp bunu bn yaptımm ne hediye alırdınıs fln yppp allah alah yaaaa  |
|
|
|
|
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
arkadaşlar bu burda durcak ! biz siteyi güzelleştiryoruz  |
|
|
|
|
| krmslh7 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sıradan her insan gibi slm werirdim |
|
|
|
|
| cemre |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
bn bilmiorum ama kesin böle donup kalırdım bn yaneee utangacımdır brs böle gidemesdim yanına  |
|
|
|
|
| jax123 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 10:43 - Mesaj konusu: çok komiksiniz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
gülçin benim yavuklum daa  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben önce iyi günler diler sonra klipler nasıl gidiy. diye sorar sonrada imzalı resmini isterdim |
|
|
|
|
| burakdeniz82 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| donar kalırım ben yaaa.çok seviyorum onuu |
|
|
|
|
| aslankral |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 19, 2006 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
onu gördümü görmemezlikten gelirdim.  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
YASEMİNE ULAŞABİLİCEĞİM 1 TLF YADA E MAİL İSTERDİM SONRA TŞK EDER YASEMINE SLM SOLE DERDİMM  |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilmem.onu ozaman düşünürüz.... |
|
|
|
|
| fanatik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben onu görünce önce bi çıldırır: sonra kendimi toparlar sarılıp öperim sonrada o güzel sesiyle o güzel şarkılarını sölemesini isterdm tabi hepsi orda olursa daa güzel olurdu ama şu bi gerçek kimse inkar edemez manyak bi sesi var gülçinin! Güüüllllççiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!!  |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben gülçinle karşılasam boynuna atılır onu çok sevdiğimi söylerdim zaten en çok eren ile gülçin i seviyorum.arkadaşlar bişe sorabilir miyim son ütücü programının videosunu bulan varsa göndersin nolurrrrrrrrr  |
|
|
|
|
| yess12 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben gülçini görsem onu çoooookk sevdimi söylerim  |
|
|
|
|
| yess12 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin le karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| gülçinle kaşılaşsam onu çoookkk sevdimi söylerim |
|
|
|
|
|
|