Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'le bir gün...

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Gülçin'le bir gün...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin'le bir gün geçirme fırsatınız olsaydı,nasıl değerlendirirdiniz..?

En son cimcimedilan tarafından Perşembe, Eylül 6, 2007 21:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
Hayali bile güzel!! Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
he he Very Happy

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
berkanyoshy demiş ki:

aynen berkan hayali bile güzel.onu gördüğüm de bayılırdım. sonra ayılıp onun istediği herşeyi yapardım Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 12:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Takımdan Takımdan
sadece sanal ortamda görüşebiliyoruz.eğer canlı olsa sanırım beni o yönlendirir.çünkü elim ayağım tutulur. Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
o restaurant senin bu restaurant benim gezerdik çünkü sarı papatyam yemek yemeyi çok seviyor Cool

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
vega2 demiş ki:
berkanyoshy demiş ki:

aynen berkan hayali bile güzel.onu gördüğüm de bayılırdım. sonra ayılıp onun istediği herşeyi yapardım Very Happy

Ben kalıcı bayılırdım o yüzden onları bana yaklaştırmayın Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya öyle de kalıcı bayılma olmasın ya Very Happy

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
cimcimedilan demiş ki:
Ya öyle de kalıcı bayılma olmasın ya Very Happy

Bilemem olabilirde olmayabilirde Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Takımdan Takımdan
berkanyoshy demiş ki:

Gerçekten hayali bile güzel

fulyaduran
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Yeni Üye Yeni Üye
valla o gün bir gelsin o zaman düşünürüm Very Happy

NYCFeatGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Yeni Üye Yeni Üye
Ah Ah O gün bir gelse Very Happy

SEMIHVGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Yeni Üye Yeni Üye
siz ne diyorsunuz ben her gece yatarken onu rüyamda görmek için ALLAH a dua ediyorum. Winkyle birşey için herşeyimi verirdim...

---
Düzenleme:HEPSISWEET

Lütfen Duyuru ve Kurallara Uyun!
Harflerde eksiltme yapmayın!

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
SEMIHVGULCIN demiş ki:
siz ne diyorsunuz ben her gece yatarken onu rüyamda görmek için ALLAH a dua ediyorum. Winkyle birşey için herşeyimi verirdim...

---

Laughing bende dua ediyorum Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'le bir gün...
Görevli Görevli
naz09 demiş ki:
SEMIHVGULCIN demiş ki:

---

Laughing bende dua ediyorum Wink

bende dua ediyorum inşallah gerçekleşir

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat