Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 19:56 - Mesaj konusu: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
arkadaşlar gülçin daha önce hangi reklamları seslendirmiş bilen var mı?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
ben onu da arştırayım bir

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
bulamıyorum çok üzgünüm aradım ama bulamadım Crying or Very sad Crying or Very sad

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
bence mutluluk istikbalde diyen benziyor olabilir mi bir dikkat et bakayım hepsisweet.

En son ayca93gulcin tarafından Cuma, Haziran 22, 2007 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 23, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
aa evet baktım internetten gerçekten de çok benziyo yani gülçinin sesi hımmm olabilirr Very Happy

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
bende öyle düşündüm işte ama biraz daha araştıralım merak işte Smile

CeReNNGuLCiN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
valla bencede

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 04:23 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Aslında bayagı benziyor ama yinede emin olmak lazım
Wink Cool

YoshyciVeErenci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
gerçi pek benzemiyo.onun sesi çik çıtı-pıtı. Razz

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
ama ben yinede bir sorayım belki de değildir...

---
yanede > yinede
bi > bir

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
evet ya gülçin olabilir Rolling Eyes Rolling Eyes

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
BENCEDE GÜLÇİN DEĞİL....BU ARADA BEN YENİYİM......CEMRE ALGİDA REKLAMINI SESLENDİRMİŞ DİYE DUYDUM...

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz...

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
Sanmıyorum Rolling Eyes

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
galiba değil Rolling Eyes

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
ben de pek sanmıyorum valla tempoya katılıyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi