| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
missy ya seni kandırıyorlarsa...Bu alemde kandıran kandırana.En iyisi sen kalbinin sesini dinle söyle  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede bu alemde kandıran kandırana dikkatli ol belki kandırmışlardır seni |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 03:42 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
nasıl kandırabilir ki beni.yüzyüze konuştum.?. 18 yaşındayım,beynim de yerinde. cok numaracı gördüm. numara yemem. ve karşımda ki kişinin her şekilde gülçin olduğuna eminim. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yüz yüze gülçinle mi görüştün valla büyük başarı |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Evet yüz yüze konuştuysan sorun yok...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet sorun yok o zaman  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Konu dışına çıkmayalım  |
|
|
|
|
| gulcincikiz |
Tarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
gülçinin %100 seslendirdiğinden emin olduğum tek reklam var FİRST...  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
missy ben rica ediyorum lütfen bir kaç tane söylermisin çünkü bu konu gerçekten çok merak etiğim bir konu...  |
|
|
|
|
| missy |
Tarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| misbis,radyo d'nin geçiş müziği,istanbul fm,continental lastik,büyümüş de küçülmüş |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
çok koskoca teşekkürler...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazar, Aralık 23, 2007 00:20 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Teşekkürler  |
|
|
|
|
| mervegulcin |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:05 - Mesaj konusu: çok saol |
|
|
Yeni Üye

|
missy çok çok çok çok teşekkürlerr...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
Evet çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Bunlar tamam, teşekkürler de....Ben bu müzikleri nereden bulucam, onu çok merak ediyorum  |
|
|
|
|
|
|