Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben o istikbal reklamını pek hatırlamıyorum.bu nedenle yorum yapamayacağım.ben de araştırdım.ama bulamadım.

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:05 - Mesaj konusu: olabilir
Üye Üye
gülçin olabilir ALGİDA yı gülçin seslendirmiş birde şampuan reklamında dove reklamında seslendirmiş

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
karekter onu gülçin seslendirmiyor

gulcinciyimmmmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 13:56 - Mesaj konusu: bence
Yeni Üye Yeni Üye
mutluluk istikbaldeyi söyleyen gülçin değil deniz arcak

aynen deniz arcak o gülçin değil

evet arkadaşlar kesinlikle haklı o deniz arcak

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğru söylüyorsun gulcinciyimmmmm

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 4, 2007 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
Evet haklısınız.

vlkn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
Şölenin çikolata reklamında olabilir

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
Hayır onu da Gülçin söylemiyor Wink Confused

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
galiba alfemo veya arstil reklamlarını seslendiriyor olabilir ama emin değilim

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
şimdi hatırladım onu gülçin söylemiyor

gülçin neyi söylüyor?

ayyyy adını unuttum biraz önce söylemiştim alfemo mu yok yok o değil heh arpepen reklamını galiba gülçin seslendirmişti

bstgulcin85
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 17:31 - Mesaj konusu: .....
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar kesinlikle pasaparolayı gülçin seslendiriyor

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
Hayır canım onu da Gülçin söylemiyor Confused

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
peki neyi gülçin seslendiriyor Question Rolling Eyes

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben hepsini biliyorum söylerdim de, Gülçin söylememi istemedi reklam yapmak istemiyormuş. Ama ben yine de bir tane söyleyeyim. Continental lastik reklamını Gülçin seslendiriyor arkadaşlar.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
Anlıyorum missy Shocked Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi