Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

disagreeable
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
evet ya biri linki versin

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
peki yasemin hangilerini seslendirmiş arkadaşlar bir araştırabilirmisiniz lütfen bakın bana doğum günü hediyesi olur hem yarın doğum günümde 30 ağustos yani.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

gulcintugce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 08:52 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
ya nerden dinlediniz banada söylermisiniz

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
evet gülçinin reklam jinkleri seslendirdiği doğru ama neler seslendirdi kimse bilmiyor.ama bilmek isterdim açıkcası

petrix
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
valla bence gülçin seslendirmemiştir ama yine de bir araştırmak lazım Smile

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
istikbal reklamını seslendiren gülçin değil deniz arcak

Glcnkoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
mutluluk istikbaldeyi söyleyen gülçin değil deniz arcak

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
Glcnkoliq demiş ki:
mutluluk istikbaldeyi söyleyen gülçin değil deniz arcak

aynen deniz arcak o gülçin değil

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
tanıyorum sorabilirim ama lütfen daha fazla uzatmayalım.bu arada beni çok rahatlattınız teşekkürler bilgi için.ama jenerik çok kısa ya..birde orda ereninde sesi var gibi geldi bana Confused
evet ya çok kısa yapmışlar jeneriği sadece büyümüşte küçülmüş diyor o kadar yani pek anlayamadım Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
cimcimedilan demiş ki:
Aranızdan biri linki versede bizde görsek olmaz mı Very Happy

Arkadaşlar kuralları bilmiyor musunuz?Reklam yasak...Bu yüzden link verilemiyor.. Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Afedersin Beyza'cım Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 03:48 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
en iyisi biz araştırmaya devam edelim belki başka da buluruz:)

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende sanmıyorum Sad

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
çoçuklar buldum gülçinin seslendirdiği jingleri

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin galiba istikbal reklamını seslendiriyor

----mutluluk istikbaalllldeeee----

ama yalnışta olabilir

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi