| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| disagreeable |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| evet ya biri linki versin |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gulcintugce |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 08:52 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya nerden dinlediniz banada söylermisiniz |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| evet gülçinin reklam jinkleri seslendirdiği doğru ama neler seslendirdi kimse bilmiyor.ama bilmek isterdim açıkcası |
|
|
|
|
| petrix |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
valla bence gülçin seslendirmemiştir ama yine de bir araştırmak lazım  |
|
|
|
|
| HaNdIsH |
Tarih: Salı, Eylül 11, 2007 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
| istikbal reklamını seslendiren gülçin değil deniz arcak |
|
|
|
|
| Glcnkoliq |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| mutluluk istikbaldeyi söyleyen gülçin değil deniz arcak |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Glcnkoliq demiş ki: mutluluk istikbaldeyi söyleyen gülçin değil deniz arcak
aynen deniz arcak o gülçin değil |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: tanıyorum sorabilirim ama lütfen daha fazla uzatmayalım.bu arada beni çok rahatlattınız teşekkürler bilgi için.ama jenerik çok kısa ya..birde orda ereninde sesi var gibi geldi bana  evet ya çok kısa yapmışlar jeneriği sadece büyümüşte küçülmüş diyor o kadar yani pek anlayamadım  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
cimcimedilan demiş ki: Aranızdan biri linki versede bizde görsek olmaz mı 
Arkadaşlar kuralları bilmiyor musunuz?Reklam yasak...Bu yüzden link verilemiyor..  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Afedersin Beyza'cım  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 03:48 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
| en iyisi biz araştırmaya devam edelim belki başka da buluruz:) |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende sanmıyorum  |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| çoçuklar buldum gülçinin seslendirdiği jingleri |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
gülçin galiba istikbal reklamını seslendiriyor
----mutluluk istikbaalllldeeee----
ama yalnışta olabilir |
|
|
|
|
|