| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 10:42 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
naughtyahmet demiş ki: mutLuLuk istikbaLde adLı rekLamdaki ses güLçineait değiL.onu deniz arcak söyLüyoo.
evet bizde buna karar verdik ben tekrar özür diliyorum. |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
ayça'cım öncelikle madem bu başlığı açmışsın o zaman üyelerin cevaplarına saygılı ol passaparola dan fazla emin değilim çünkü onlar bir grup ve gülçin'in tek başına bir iş yapacağını sanmıyorum.
ama yine de araştırmaya devam edeceğim  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
arkadaşlar ben gerçekten özür diliyorum yani ama pasaparolayı grup kurulmadan önce seslendirmiş olabilir ben bunu kendisinede soracağım zaten kendimle ilgili tüm yanlış yaptığım mesajları sildim.forumu kirlettiğim için tekrar özür dilerim ama şimdi konuya dönelim lütfen. |
|
|
|
|
| xBsRx |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 01:45 - Mesaj konusu: glcın |
|
|
Yeni Üye

|
bence gülçinini sesinin ve istikbal reklamındakı kişinin seslerının uzaktan yakından alakası yok |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
bu ay ki heygirl sayısında gülçin birkaç tane reklam jingılının yanında bir de dizi müziği seslendirdim demiş acaba hangisi olabilir?  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
Ama bunu düşünerek bulamayız...Birçok reklam ve dizi müziği var...  |
|
|
|
|
| gulo94 |
Tarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| eskiden büyümüşte küçülmüş dizisi vardı onun müziğini o söylüyordu bundan adım gibi eminim |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ayça Gülçin'e nasıl soracaksın?Tanıyor musun Gülçin'i? |
|
|
|
|
| Elit |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
gulo94 demiş ki: eskiden büyümüşte küçülmüş dizisi vardı onun müziğini o söylüyordu bundan adım gibi eminim
Evet O Gülçin...
Şarkıyı dinlemek isterseniz jingle box ın sitesine girin (link veremiyorum)
Orda Portfolyo' yu sonra da Dizi Müzikleri 'ni tıklayın ve Büyümüşte Küçülmüşü Seçin... |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
| Bence de büyük ihtimalle Gülçin |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
cimcimedilan demiş ki: Ayça Gülçin'e nasıl soracaksın?Tanıyor musun Gülçin'i?
katılıyorum nasıl soracaksın? lütfen bu soruya bir cevap verir misin?  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
tanıyorum sorabilirim ama lütfen daha fazla uzatmayalım.bu arada beni çok rahatlattınız teşekkürler bilgi için.ama jenerik çok kısa ya..birde orda ereninde sesi var gibi geldi bana  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
kesinlikle ama kesinlikle o Gülçin  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aranızdan biri linki versede bizde görsek olmaz mı  |
|
|
|
|
|
|