Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 10:42 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
naughtyahmet demiş ki:
mutLuLuk istikbaLde adLı rekLamdaki ses güLçineait değiL.onu deniz arcak söyLüyoo.

evet bizde buna karar verdik ben tekrar özür diliyorum.

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
ayça'cım öncelikle madem bu başlığı açmışsın o zaman üyelerin cevaplarına saygılı ol Exclamation passaparola dan fazla emin değilim çünkü onlar bir grup ve gülçin'in tek başına bir iş yapacağını sanmıyorum. Confused
ama yine de araştırmaya devam edeceğim Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
arkadaşlar ben gerçekten özür diliyorum yani ama pasaparolayı grup kurulmadan önce seslendirmiş olabilir ben bunu kendisinede soracağım zaten kendimle ilgili tüm yanlış yaptığım mesajları sildim.forumu kirlettiğim için tekrar özür dilerim Crying or Very sad Crying or Very sad ama şimdi konuya dönelim lütfen.

xBsRx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 01:45 - Mesaj konusu: glcın
Yeni Üye Yeni Üye
bence gülçinini sesinin ve istikbal reklamındakı kişinin Arrow seslerının uzaktan yakından alakası yok

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
bu ay ki heygirl sayısında gülçin birkaç tane reklam jingılının yanında bir de dizi müziği seslendirdim demiş acaba hangisi olabilir? Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
Ama bunu düşünerek bulamayız...Birçok reklam ve dizi müziği var... Rolling Eyes Shocked

gulo94
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
eskiden büyümüşte küçülmüş dizisi vardı onun müziğini o söylüyordu bundan adım gibi eminim

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ayça Gülçin'e nasıl soracaksın?Tanıyor musun Gülçin'i?

Elit
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
gulo94 demiş ki:
eskiden büyümüşte küçülmüş dizisi vardı onun müziğini o söylüyordu bundan adım gibi eminim

Evet O Gülçin...
Şarkıyı dinlemek isterseniz jingle box ın sitesine girin (link veremiyorum)
Orda Portfolyo' yu sonra da Dizi Müzikleri 'ni tıklayın ve Büyümüşte Küçülmüşü Seçin...

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
büyük ihtimalle gülçin

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
Bence de büyük ihtimalle Gülçin

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
cimcimedilan demiş ki:
Ayça Gülçin'e nasıl soracaksın?Tanıyor musun Gülçin'i?

katılıyorum nasıl soracaksın? lütfen bu soruya bir cevap verir misin? Embarassed

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
tanıyorum sorabilirim ama lütfen daha fazla uzatmayalım.bu arada beni çok rahatlattınız teşekkürler bilgi için.ama jenerik çok kısa ya..birde orda ereninde sesi var gibi geldi bana Confused

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
kesinlikle ama kesinlikle o Gülçin Very Happy Wink Cool

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aranızdan biri linki versede bizde görsek olmaz mı Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi