| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
| İstikbal reklamını Deniz Arcak seslendiriyor.Adım kadar eminim...yani gülçin DEĞİL... |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
aynen bende cemre'nin o reklamı seslendirdiğini düşünmüyorum  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Arkadaslar sakin olalım.Bence bu reklam seslendirmeleri kimin yaptıgını reklamın sahibi olan sitenin kullandıgı reklam kurumlarından,bunu da sirket sitelerinden ogrenebiliriz.Ama cok zaman alabilir.Kesin degil sadece bir dusunce.
 |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
| bence değildir .gülçin ablamın sesi daha gür. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
| Sadece İstikbal mi ya başka yok mu acaba araştıralım lütfen. |
|
|
|
|
| hepsilover62 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 23:28 - Mesaj konusu: ayy |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| İstikbal reklamını Gülçin seslendiremez çünkü Gülçin'in sesi daha kalın aynı zamanda Gülçin konuşurken nağme yapıyor. |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Site Admin

|
Kişisel tartışmalarınızı foruma yansıtmayın arkadaşlar !!!
Başlıkla alakalı mesajlar yazınız. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Takımdan

|
| ben kendi adıma özür diliyorum |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Nisan 20, 2007 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
| bende gerçekten herkesten özür diliyorum..herkesten..cnmyaseminim66 özelliklede senden. |
|
|
|
|
| grupsim |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
ayca93gulcin demiş ki: BEN DİKKAT ETTİM İSTİKBAL REKLAMI GALİBA ''MUTLULUK İSTİKBALDE''DİYEN ACAYİP BENZİYO Bİ DİKKAT ET BAKAYIM?HEPSİ SWEET
olabilir evet |
|
|
|
|
| ozguresat |
Tarih: Çarşamba, May 23, 2007 21:43 - Mesaj konusu: gülçin in seslendirdiği reklam jinglları |
|
|
Yeni Üye

|
| bence o olabilir ben onu araştırıp size bildiririm siz telaşlan mayın |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
arkadaşlar yaşasın sonunda 2 tane buldum..yalnız birinden emin değilim..
1.duru reklamı
2.pasaparola adlı yarışma programında ''o lala o la la o lalala'' denilen yer...  |
|
|
|
|
| jnmyoshym |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Görevli

|
pasaparola doğru da durudan emin değilim  |
|
|
|
|
| naughtyahmet |
Tarih: Cuma, Haziran 15, 2007 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| mutLuLuk istikbaLde adLı rekLamdaki ses güLçineait değiL.onu deniz arcak söyLüyoo. |
|
|
|
|
|
|