Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 29, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
İstikbal reklamını Deniz Arcak seslendiriyor.Adım kadar eminim...yani gülçin DEĞİL...

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
aynen bende cemre'nin o reklamı seslendirdiğini düşünmüyorum Rolling Eyes

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Arkadaslar sakin olalım.Bence bu reklam seslendirmeleri kimin yaptıgını reklamın sahibi olan sitenin kullandıgı reklam kurumlarından,bunu da sirket sitelerinden ogrenebiliriz.Ama cok zaman alabilir.Kesin degil sadece bir dusunce.
Wink Cool

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
bence değildir .gülçin ablamın sesi daha gür.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
Sadece İstikbal mi ya başka yok mu acaba araştıralım lütfen.

hepsilover62
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 23:28 - Mesaj konusu: ayy
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
İstikbal reklamını Gülçin seslendiremez çünkü Gülçin'in sesi daha kalın aynı zamanda Gülçin konuşurken nağme yapıyor.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Site Admin Site Admin
Kişisel tartışmalarınızı foruma yansıtmayın arkadaşlar !!!
Başlıkla alakalı mesajlar yazınız.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Takımdan Takımdan
ben kendi adıma özür diliyorum

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 20, 2007 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
bende gerçekten herkesten özür diliyorum..herkesten..cnmyaseminim66 özelliklede senden.

grupsim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
ayca93gulcin demiş ki:
BEN DİKKAT ETTİM İSTİKBAL REKLAMI GALİBA ''MUTLULUK İSTİKBALDE''DİYEN ACAYİP BENZİYO Bİ DİKKAT ET BAKAYIM?HEPSİ SWEET

olabilir evet

ozguresat
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 23, 2007 21:43 - Mesaj konusu: gülçin in seslendirdiği reklam jinglları
Yeni Üye Yeni Üye
bence o olabilir ben onu araştırıp size bildiririm siz telaşlan mayın

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
arkadaşlar yaşasın sonunda 2 tane buldum..yalnız birinden emin değilim..
1.duru reklamı
2.pasaparola adlı yarışma programında ''o lala o la la o lalala'' denilen yer... Wink Question

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
bunlar gerçekten doğrumu

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Görevli Görevli
pasaparola doğru da durudan emin değilim Wink Rolling Eyes

naughtyahmet
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
mutLuLuk istikbaLde adLı rekLamdaki ses güLçineait değiL.onu deniz arcak söyLüyoo.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi