Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok müthiş sesleri var onları dinlerken dinleniyorum. Ruhum huzurla doluyor sanki. Cool

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Üye Üye
hepsi güzel

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Üye Üye
kalpsizsin

PRENSESCIK2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçinimin, sesi hep güzel çıkıyor zaten... En çok bağırdı yerler.. Tik tak ta mumda kalpsizsin'de..

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tik tak ta çok güzel

missy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
Bütün şarkılarda kendini belli ediyor bence.süper bir gırtlağa sahip.oldukça şanslı bu konuda:)

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi hepsi hepsi Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Takımdan Takımdan
Tüm şarkılarda güzel bence Rolling Eyes Ama seçmek gerekirse Olmaz Oğlan olabilir Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Görevli Görevli
Tüm şarkılarda güzel...İnsanın onu dinledikçe dinleyesi geliyor...Ben kendim den geçiyorum onu dinlerken onu sevmeminde payı var tabi Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tik tak... Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tabikide tik tak

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Üye Üye
Tabi ki tüm şarkılar

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Takımdan Takımdan
Bencede tüm şarkılar... Wink

sonnurgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
tüm şarkılar tabiii Mr. Green

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 01:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Sesinin En Güzel Çıktığı Şarkı
Görevli Görevli
Çok önemli bir sese sahip. Gruptaki sesi bakımından çok ayrı tutuyorum onu.. Very Happy Ve her şarkıda diyorum... Ayırt edemiyorum... Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi