Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in saç tipi....

gulcineyll
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 16:38 - Mesaj konusu: Gülçin'in saç tipi....
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar geçen gün kuaföre gittiğimde hepsi 1 dizisinde çalışan bir abiyle tanıştım.Tabi hemen gülçinin bir kaç fotosunu aldım ve en çok merak edilen soruyu saç tipini sordum....... Saç tipinin normalde kıvırcık olmadığını dalgalı olduğunu,o güzelim saçları ince maşalarla yaptıklarını söyledi..

not:kesinlikle doğru bir haberdir,alıntı değildir,başka hiç bir yerde de açıklanmamıştır.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
bende zaten bir kaç bölümde farkettim dalgalı olduğunu bazı yerlerde dalgalı bazı yerlerde çok kıvırcık. teşekkürler bilgi için Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
ben biliyordum.eski yıllara ait resimleri var bende.kıvırcık değil,lüleli Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
Very Happy pardon yanlış söyledim Very Happy Embarassed

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Üye Üye
bilgi için teşekürler

iremyasar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Yeni Üye Yeni Üye
Olsun Benim birtanecik ablam Gülçin e kıvırcıkta lüle de düz de dalgalı da hepsi ama hepsi yakışır....Ama yine de bu bilgi için çok sağolll Wink Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
Bilgi için teşekkürler üç ortak yanımız daha var ikimizinde saçı sarı ikimizde sakarız ikimizde dalgalı saçlıyız.

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu bilgi için teşekkür ederim.bilmediğim birşeydi.ben gülçinin saçlarının normalde de öyle kıvırcık olduğunu sanıyordum.tekrar teşekkürler. Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Görevli Görevli
Keşke düz yapsa saçını daha bir güzel oluyor yav.

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:30 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence ona düz saçı daha güzel yakışıyor.

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 17:56 - Mesaj konusu: bencee
Üye Üye
ben biliyordum.eski yıllara ait resimleri var bende.kıvırcık değil,lüleli ama maşa yapmayı hiç tavsiye etmiyom kankalar çok zor ve uzun

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
düz saçı süper mesela aşk sakızında çok güzeldi

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Üye Üye
gozdeveeren sana katılıyorum

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler
evet size katılıyorum arkadaşlar

bilecikli11
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Üye Üye
arkadaşlar bence kıvırcık saç ona daha çok yakısıyor ama siz nasıl seviyorsanız bişi diyemem

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi