| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'in saç tipi.... |
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tamam tamam bir daha demem hani biraz nazlı, sarı, beyaz tenli ve şeker olduğu için ona bu lakabı takmıştım ama madem istemiyorsunuz bende demem  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Takımdan

|
Bencede  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 11:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Üye

|
Kıvırcık saç çok yakışıyor.Afacan çocuklar gibi Bir de yandan örüyor saçlarını 4-5 sıra o da yakışıyor zaten güzele ne yakışmaz ki.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 03:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Görevli

|
Düz saçlı süper oluyor... Yalan yok şimdi bende düz saçlı olunca daha bir güzel oluyor, hatta bazen Yoshy'den bile güzel oluyor...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Görevli

|
Düz saç da çok güzel evet. Ama dalgalı da çok güzel. Kıvırcık değil de(kıvırcık da güzel, kötü demek istemedim ), asıl kendi saç tipi olan dalgalı çok yakışıyor bence. Mesela Yasemin hastaneye kaldırıldığı için Mertle kaza yaptığı sahnelerde, saçı aynı dediğim gibiydi....Çok hoş duruyor bence  |
|
|
|
|
| liseuA42 |
Tarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
düz çok yakışıyor  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bazen kıvırcık bazen düz saç yakışıyor |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Üye

|
| bence gülçine düz saç daha çok yakışıyor |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| kararımı verdim düz yakışıyor |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Üye

|
| düz saçla daha şirin gözüküyor |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Yeni Üye

|
bence her haliyle güzel ama bence gülçine düz saç daha çok yakışıyor.ben onu o haliyle daha çok beğeniyorum  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Düz saçlı süper oluyor... |
|
|
|
|
| nermine |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Yeni Üye

|
| gülçine düz saç daha çok yakışıyor. |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok güzel bir bilgi hep merak etmişimdir sağol |
|
|
|
|
| Thefalcon |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi.... |
|
|
Yeni Üye

|
Evet Gülçin kıvırcık saçlıdır özünde fakat düz saç daha güzel bence  |
|
|
|
|
|
|