Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in saç tipi....

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
Gülçin'in son bölümlerdeki saçları, benim saçlarımın aynısı...Sadece rengi daha açık Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kıvırcık Very Happy

burjhu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Yeni Üye Yeni Üye
sağol bilgi için, ben biliyordum Wink dalgalı olduğunu..

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Görevli Görevli
Ben biliyordum ama sağol yine de...Gülçin bir röportajında saçlarının gerçekte dalgalı olduğunu fakat son zamanlarda saçlarının sürekli yapılmasından dolayı büyük oranda yıprandığını söylemişti... Wink Wink Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 6, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Görevli Görevli
bence insanların doğal saçlarının onlara daha çok yakışacağına inanırım

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 00:46 - Mesaj konusu: Gülçin'in saç tipi....
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kıvırcık güzel ama, düz halide hiç fena değil!..

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Üye Üye
bencede kıvırcık saç yakışıyor

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Gülçin'in saç tipi....
düz

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
madem fotosunu almışsın buraya eklesen de bizde görsek Laughing bu arada bence düz saç daha çok yakışıyor Very Happy

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gülçinin saçlarının dalgalı olduğunu biliyodum ama düz saç daha çok yakışıyor

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
ikiside yakışıyor lokumumuza benim saçlarım aynı gülçin in gibi sadece benimkinin rengi kumral Wink

nihan00
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Yeni Üye Yeni Üye
kıvırcık olsaydı daha güzel olurdu :? :? :?

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gülçine ne yakışmazki ama düz saç dahada yakışıyor

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
yıprandığı halde güzel ama, di mi Beyza Wink
ikiside, kararsızlığım iş başında Wink Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in saç tipi....
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Laughing
bence her hali ayrı güzel yani...
düzken de hoş...
ay ben de nasıl analtacağım konusunda kararsız kaldım şimdi...
Very Happy Very Happy Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi