| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
| hepsicigirl95 |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ben Gülçin için değil de eğitim için gitmek isterim.Zaten Gülçin ben gidene kadar mezun olmuş olur Ama onun okuduğu okullarda okumayı çookk isterim... |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
tabii ya kim istemez ki  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilmem, olabilir  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
ya Gülçin bence okulundan mezun olmuştur.ilk çıktıkları zaman okuyorlardı.hala okuyor olamazlar heralde.bir röportajındada bitirdi diye okumuştum ama hangi röportaj olduğunu hatırlıyorum.
sizce mezun olmuş mudur?? |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
yanlış yazmışım "hatırlıyorum" yerine "hatırlamıyorum" olacaktı.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| Aslında evet harika olur. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
2 yıl önceki röpörtajı önümde 4. sınıf öğrencisi yazıyor..
Mezun olmuş olmalı.  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
| evet olmuştur.yani yüksek lisans yapsa bile bu sene mezun olmuş olur...büyük ihtimal öyledir yani... |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| isterdim vede onun çevresinde oturmak isterdim |
|
|
|
|
|
|