Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben Gülçin için değil de eğitim için gitmek isterim.Zaten Gülçin ben gidene kadar mezun olmuş olur Laughing Ama onun okuduğu okullarda okumayı çookk isterim...

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
çok sağol

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
tabii ya kim istemez ki Razz

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmem, olabilir Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ya Gülçin bence okulundan mezun olmuştur.ilk çıktıkları zaman okuyorlardı.hala okuyor olamazlar heralde.bir röportajındada bitirdi diye okumuştum ama hangi röportaj olduğunu hatırlıyorum.
sizce mezun olmuş mudur??

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
yanlış yazmışım "hatırlıyorum" yerine "hatırlamıyorum" olacaktı. Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Aslında evet harika olur.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
2 yıl önceki röpörtajı önümde 4. sınıf öğrencisi yazıyor..

Mezun olmuş olmalı. Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
evet olmuştur.yani yüksek lisans yapsa bile bu sene mezun olmuş olur...büyük ihtimal öyledir yani...

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
isterdim vede onun çevresinde oturmak isterdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi