Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar

NYCFeatGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 02:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Aynı arkadaş çevresinde olmak isterdim

gulcintugce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 08:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
çok isterdim.çünkü bende iyi dans ederim.

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ben gitmek isterdim ilerde inşallah gidicem

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
eh işte biraz

BsraGulcin001
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 29, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
tabiki ayrıca on sınıfı on sırası aşkım benim Very Happy

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

ferah10
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 29, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
hepsiye bayılıyorum!

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 29, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
keşke gülçinle aynı okulda olsam... Surprised

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Görevli Görevli
Gülçinle sınıf arkadaşı olduğumu düşündüm de....Keşke gerçek olsa... Rolling Eyes

Ben aynı okula gitmeyi isterim hem de çok isterim ama aile meselesi var işte Evil or Very Mad

yoshyy96
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
keşke aynı okulda olsam Very Happy

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ahh onunla aynı okulda olabillseem neler yapabilirdim bilmiyorum

mervegulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 17:36 - Mesaj konusu: çok isterim.:)
Yeni Üye Yeni Üye
Ben Gülçin'in okuduğu okullarda okumayı çok isterdim. Hatta aynı sınıfta olup onun en yakın arkadaşı olmak için herşeyimi verirdim. Zaten ben dans etmeyi çok seviyorum. 7 yaşımdan beri dans ediyorum. Dans etmek çok güzel bir duygu... Smile Very Happy

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim
---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.. Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
isterdim...
çok süper olurdu hatta... Laughing
hayali bile süper... Laughing

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tabi gitmek isterim Very Happy ama nerde o günler

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Smile dansı seviyorum gitmeyi isterim ama çok çalışmam lazım

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tabikide isterdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi