Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar

seLinnquLcinn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 24, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
gittiği okullar yerine arkadaş çevresinde olmak isterdim Wink

mrvlmz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
hadi arkiler konuya dönelim gülçinin hangi okula gittiğini bilen var mı Question

denizdeboran
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 12:56 - Mesaj konusu: okullar,
Yeni Üye Yeni Üye
dürüst olmak gerekirse maybe yani belki hatta kısaca okul yerine onun yanına gitmeyi tercih ederim...

gulchinbengish
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:40 - Mesaj konusu: aşkım gülçinim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tabi isterdim Laughing

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
Onun okuduğu okullara gitmezdim.(ilköğretim hariç)Ama onu okul çıkışlarında beklerdim herhalde. Cool

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Ben çok isterdim

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Görevli Görevli
bende onunla aynı okulda olmayı çok isterdim bildiğim kadarıyla ilk okulu maçka ilköğretim okulunda okumuş.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Görevli Görevli
Evet ben de öyle biliyorum Ayça.Keşke ben onunla aynı okula gitsem ne güzel olurdu....

ipek05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
gülçinin gittiği okullara gitmek işterim...

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 12, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
İsterdim tabii

ufukgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
ben kesinlikle gitmek isterdim...

aysebasak
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
bende gitmek isterim vede gidiyorum gülçinle beraber dans yaptık onu hiç unutmadım ve unutmayacağım o benim en yakın arkadaşım ve hep öyle kalacak

bavci
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
ben zaten dans çıyım onun için gülçini çok seviyorum bana çok sempatik geliyor Very Happy onu çok sevi yorummm...........................zzz.zz..z

burcak95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin'in olduğu yerde nefes almak bile güzel e gerisini siz düşünün Embarassed Razz Very Happy Smile Surprised Laughing Wink Embarassed

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
gitmek isterdimm Shocked Smile Smile Smile Smile Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi