| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
| seLinnquLcinn |
Tarih: Perşembe, May 24, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
gittiği okullar yerine arkadaş çevresinde olmak isterdim  |
|
|
|
|
| mrvlmz |
Tarih: Cumartesi, May 26, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
hadi arkiler konuya dönelim gülçinin hangi okula gittiğini bilen var mı  |
|
|
|
|
| denizdeboran |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 12:56 - Mesaj konusu: okullar, |
|
|
Yeni Üye

|
| dürüst olmak gerekirse maybe yani belki hatta kısaca okul yerine onun yanına gitmeyi tercih ederim... |
|
|
|
|
| gulchinbengish |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:40 - Mesaj konusu: aşkım gülçinim |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
tabi isterdim  |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
Onun okuduğu okullara gitmezdim.(ilköğretim hariç)Ama onu okul çıkışlarında beklerdim herhalde.  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Görevli

|
| bende onunla aynı okulda olmayı çok isterdim bildiğim kadarıyla ilk okulu maçka ilköğretim okulunda okumuş. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Görevli

|
| Evet ben de öyle biliyorum Ayça.Keşke ben onunla aynı okula gitsem ne güzel olurdu.... |
|
|
|
|
| ipek05 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| gülçinin gittiği okullara gitmek işterim... |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Ağustos 12, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ufukgulcin |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| ben kesinlikle gitmek isterdim... |
|
|
|
|
| aysebasak |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| bende gitmek isterim vede gidiyorum gülçinle beraber dans yaptık onu hiç unutmadım ve unutmayacağım o benim en yakın arkadaşım ve hep öyle kalacak |
|
|
|
|
| bavci |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
ben zaten dans çıyım onun için gülçini çok seviyorum bana çok sempatik geliyor onu çok sevi yorummm...........................zzz.zz..z
|
|
|
|
|
| burcak95 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
gülçin'in olduğu yerde nefes almak bile güzel e gerisini siz düşünün  |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|