Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 23, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
glindelisi demiş ki:
ugurk demiş ki:
tabiki gitmek isterdim ama o okulda okumak için degil gülçin le aynı ortamda bulunmak için
aynen ama zatn akrabam olduğu için kolay oluyor görmek eh yani

Gerçekten akraban mı Shocked Shocked Question
Kusura bakma ama ben pek inanmıyorum çünkü herkes her gün böyle diyerek birilerini kandırıyor.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ama yalan haber de olabilir tabi Cool

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ay inanmayın ya şahsen ben inanmıyorum Wink

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 12:34 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
kesinlikle gitmek isterdim onun bulundugu ortamda nefes almak beni mutlu ederdi

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 15:32 - Mesaj konusu: KİM İSTEMEZ AMA
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BEN İSTERİM AMA EĞİTİMİ İYİ OLMASI DAHA ÖNEMLİ

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 15:33 - Mesaj konusu: GÜLÇİN
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN GÜLÇİN KÖTÜ OKULLARA GİDİYOR DEMEK İSTEMEDİM. Shocked

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
tabiki olmak isterim onun bulundugu ortamda bulundurmak beni onurlandırır

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 12, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
kesinlikle gitmek isterdim ve çok mutlu olurdum onunla aynı ortam da bulunmak çok isterim o benim yasam kaynagım

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
güzel yerler

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 20, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
tabiki gitmek isterdim ama kesin sınıfta kalırdım olsun bence gülçin için deger

glinci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
BENİM ABLAM GİDİYOR... Very Happy Smile HATTA ARKADAŞI GÜLÇİN'İN

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Dans cok harika bir sey bu nedenle gitmek isterdim;ama once kendi okulumu bitirmem gerek.
Wink Cool

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 5, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Benim de İlk Önce Kendi Okulumu Bitirmem Lazım Very Happy Cool

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Görevli Görevli
yaa çok şanslısın glnci...

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
onun okulduğu okulda kantinde çalışmaya bile rağzıyım yeter ki onun bulunduğu ortamda bulunayım ve onun o güzel yüzüne yakından doya doya bakıyım o süper yaaaaaa Embarassed

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi