| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
| buseerenbuse |
Tarih: Cuma, Şubat 23, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
glindelisi demiş ki: ugurk demiş ki: tabiki gitmek isterdim ama o okulda okumak için degil gülçin le aynı ortamda bulunmak için aynen ama zatn akrabam olduğu için kolay oluyor görmek eh yani
Gerçekten akraban mı
Kusura bakma ama ben pek inanmıyorum çünkü herkes her gün böyle diyerek birilerini kandırıyor. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
ama yalan haber de olabilir tabi  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
ay inanmayın ya şahsen ben inanmıyorum  |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 12:34 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
| kesinlikle gitmek isterdim onun bulundugu ortamda nefes almak beni mutlu ederdi |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 15:32 - Mesaj konusu: KİM İSTEMEZ AMA |
|
|
Kıdemli Üye

|
| BEN İSTERİM AMA EĞİTİMİ İYİ OLMASI DAHA ÖNEMLİ |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 15:33 - Mesaj konusu: GÜLÇİN |
|
|
Kıdemli Üye

|
YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN GÜLÇİN KÖTÜ OKULLARA GİDİYOR DEMEK İSTEMEDİM.  |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
| tabiki olmak isterim onun bulundugu ortamda bulundurmak beni onurlandırır |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Mart 12, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
| kesinlikle gitmek isterdim ve çok mutlu olurdum onunla aynı ortam da bulunmak çok isterim o benim yasam kaynagım |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Mart 15, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Salı, Mart 20, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
| tabiki gitmek isterdim ama kesin sınıfta kalırdım olsun bence gülçin için deger |
|
|
|
|
| glinci |
Tarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
BENİM ABLAM GİDİYOR... HATTA ARKADAŞI GÜLÇİN'İN |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Dans cok harika bir sey bu nedenle gitmek isterdim;ama once kendi okulumu bitirmem gerek.
 |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cumartesi, May 5, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Benim de İlk Önce Kendi Okulumu Bitirmem Lazım  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, May 7, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Görevli

|
| yaa çok şanslısın glnci... |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'in Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
onun okulduğu okulda kantinde çalışmaya bile rağzıyım yeter ki onun bulunduğu ortamda bulunayım ve onun o güzel yüzüne yakından doya doya bakıyım o süper yaaaaaa  |
|
|
|
|
|
|