Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 16:43 - Mesaj konusu: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı

GÜLÇİN 20 YAŞINDA SOYADI ERGÜL MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTEsİ MODERN DANS BÖLÜMÜ 4. SINIFTA OKUYOR AKREP BURCU KİTAP OKUMAYI VE YOGA YAPMAYI ÇOK SEVİYOR 48 KG KOLAYI HİÇ SEVMİYOR BU SIRALAR BOL BOL DVD İZLİYOR TAKIM TUTMUYOR

...:::GÜLÇİN NEDEN PEMBEYİ BU KADAR ÇOK SEVİYOR?:::...

Çünkü pembenin saçlarına uyduğunu düşünüyor.Aslında çok uçuk pembeleri sevmiyor,canlı renkleri daha çok seviyor. Mesela yeşilde onun hoşuna
gidiyor.Sevdiği renkleri giydiğinde kendini daha iyi hissediyor.

blueorkide
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
pembe dışında en sevdiği renk aynı zamanda sarıymış sevgilisinin olmamasının nedeni kendini işinekanalize edipduygusal kısmını bastırmasıymış çok güzel yemek yaparmış kötü bi durum olduğu zaman hemen kendini içine kaparmış internetle ilgilenirmiş evdeolmayı sevdiği için interneti gezdiği olurmuş

aliulvi4
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Gulcın senı sevıyorum sen benım kalbıme gel lutfenn ama

GuLcInMaNyAgI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
tek bildiim şey melek olması ki artık melekler bile kıskanıoo o güşünü be aşkım Crying or Very sad

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 25, 2006 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
Etin sadece paket olanını yermiş.köfte falan yermiş böyle :D

---
Düzenleme : Tempo
Lütfen mesajlarınızı Türkçe'mize uygun yazınız.

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 18:46 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
ben bu konuda biraz daha konusursam gidip onu bulmaya yeltenecegim haberiniz olsun tamam abicim yaramızı desmeyın Very Happy Crying or Very sad Laughing Twisted Evil Arrow Surprised Laughing Sad Smile Confused Shocked Mad Evil or Very Mad Exclamation Question Arrow Confused Smile

gulcingupse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 16, 2006 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
öfff gıcık oldum ben bu işe aynı nedenden bana aşık olandA YOK öfff gülçin öfff bari senin kaderin değişik olsaydı neyse seni çooo....k seviyorum bitanem benimm

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 19:26 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
harika ya

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kimse yazmamış bide gülçin renk olarak nar çiçeğini seviyomuş

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 11, 2006 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
gülçini çok seviyorum nedenini tam olarak anlatamadıgım bir sekilde galiba askın büyüsüne kapıldım
seni cok seviyorum sarı melegim

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
ÇOK SAKARMIŞ BENİM GİBİ .
---------------------------------------
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız.
İmla ve yazım kurallarına uyunuz.

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Diyet yapıyormuş,ayağı kırıldıktan sonra çok kilo almış.

---
-Bu mesaj site kurallarına uygun olmadığı için tekrar yazılmıştır.
-Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
-Tartışma ortamı yaratabilecek mesaj göndermeyiniz.

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
sözüm hepsi05 adlı kullanıcıya kardesim gülçin obez falan degil ayrıca , öyle bile olsa o dünyalar güzeli senin iftiralarınla bu işler yürümez kim gülçini karalamaya ugrasırsa karsısında beni bulur dogruları konusalım

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Burada eleştirilerimizi açıkça söyleyebiliriz.Kimse bana karışamaz.

---
Bu mesaj site kurallarının tümüne aykırı olduğu için yöneticiler tarafından tekrar yazılmıştır.
Ayrıca;
Mesajlarınızın tümünü renkli,büyük ve kalın yazmayınız.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar Konuşmalarınıza Dikkat Edin ...
Kişisel Tartışmalarınızı Foruma Yansıtmayın Lütfen...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi