Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
çok yavaş ve sakar olduğu için arkadaşları ona tosbağa diyormuş

thaibox
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
ben gülçini çok seviyorum daha önce hiç böyle birşey olmamıştı galiba aşık oluyorum ona bir tanem benim

gulcinfan33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
bilgiler için teşekkürler hayatımın aşkı hakkında bilmediklerimi öğrenmiş oldum

GÜLÇİN=HAYATIN ANLAMI Very Happy

darklord
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Shocked Shocked Shocked kalbim duruyodu o güzel suratı öyle üzgün çaresiz görünce çok üzüldüm gülçin sana geçmiş olsun diliyorum..... ve bu sitede bi kaç arkadaş gülçinle tanışmış umarım bende tanışırım onu çok seviyorum onla aynı ayda dogmuşuz bende ekimde doğdum Laughing Laughing

mertakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
merak etmeyin gülçinimize birşey olmaz dayanıklıdır o bir an önce onun iyileşmesini ALLAH'tan temmenni ediyorum Sad

mertakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gülçinin bana göre diğer grup üyelerinden ayrı bir yeri var çok tatlı burdan gülçine sevgilerimi sunuyorum Embarassed

GulcinILOVEYOU
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 09:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar bu kaza ne zaman olmuş bilen varmı ? Crying or Very sad

GulcinILOVEYOU
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçinin söyledikleri şarkılardan en sevdiği KALPSİZSİNmiş

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hangi takımı tutuyor bilen varmı

GulcinILOVEYOU
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
takım tutmuyoo Wink

kKUubBrRaA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 16, 2007 09:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gülçini çok seviyorum çok tatlı bende onun yolundan gitmeye baş koydum Embarassed

alperqaan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 16, 2007 23:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçin'in benim için ayrı bir yönü yok ben yasemin ve Eren'den yanayım bir de Cemre'nin üslubu çok hoşuma gidiyor.
Gülçin'in en sevdiğim özelliğini bir olayla anlatayım:
youtube video paylaşım sitesinde hepsinin şarkısını dinlerken aşağıdaki yorumlarda çok iğrenç küfürler edilmişti. Ağza alınmayacak sözler olduğu için burada söylemek istemiyorum. Orada gülçin bunlara karşı takındığı üslup çok hoşuma gitti adamlara ayarı da verdi Very Happy

bu arada sitede en küçük benim galiba Very Happy

gulcinci4444444
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin adının baş harflerinin koluma kazıdım seni çok seviyorum

erhan618
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 12, 2007 20:08 - Mesaj konusu: gülçinnnnn
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin çok harika birisi ya keşke onunla tanışma şansım olsa ama ankaraya geldigi zaman tanışacam

NYCFeatGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 04:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
HArika Çoğu Yönlerimiz aynı.Ben kolaya bayılırım ama Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi