Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Caroline zaten msn adresi yazmak istemek bu sitede yasak. Doğrusu düzgünü de bu zaten. Düşünsenize ben ünlü birisiyim varsayalım fan sitemin birinde msn adresim veya e-posta adresim yayınlanıyor. Ben o postayı kullanamamki. Yüzbinlerce kişi ekler kilitlenir. Veya posta kutum harap olur.

Caroline
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Haklısın Root.Bu Yüzden Sadece Belirli Ve Özel Fanlara Msn Adresi Vermek Daha Mantıklı Olur.Senin İçin Yeri Ayrı Olan Fanların Zaten Güvendiğin Fanlarındır.Güveninide Sarsmazlar.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Ona fan demeyelim de arkadaş diyelim. Smile

Benim şahsi fikrim ortamı iyi hazırlanmış bir sohbet odası ve bu sohbet odasında ayda veya 3 ayda bir hayranlarımla görüşür sohbet ederdim. Wink

Hem msn vs gibi problemler çözülmüş olur hem de bir bakıma hayranlarımın da hakkıdır diye düşünüyorum. Tabi illaki herkes aynı duyarlılıklarla sohbet odasında bulunmayacaklardır. Çoğu msn mail adres telefon gibi şeylere yönelecektir. O konuda da sohbet odalarının yöneticileri devreye girmelidirler. İlk yapılışta sorunlar da olabilir ama daha sonraları bu sorunlar da yavaş yavaş gideceğinden şüphem yok.

Düşünsenize bir kez gördüm de aman allahım hücum vardı Shocked
18 yaş altının bir durumu olsa gerek birazda msn isteyenler şubu isteyenler vs..

Caroline
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
ben arkadaşı değilim gülçinin.msn'ini ilk istediğinde alan bir fanıyım.tabi fanlar arasındaki konumum yaptıklarımdan dolayı farklı biraz:)
ama dediğin gibi çok mantıklı olur.ki zaten fanlarıyla stardium resmi fan sitesinde görüşüyorlar.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Caroline demiş ki:
ben arkadaşı değilim gülçinin.msn'ini ilk istediğinde alan bir fanıyım.tabi fanlar arasındaki konumum yaptıklarımdan dolayı farklı biraz:)
ama dediğin gibi çok mantıklı olur.ki zaten fanlarıyla stardium resmi fan sitesinde görüşüyorlar.

Anladım zaten demek istediklerinizi.

Benimkisi konu geçti bende uluorta fikrimi ifade ettim. Smile

MELIH20
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 29, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar Gülçin hangi ay hangi günde doğdu bileniniz var mı Question :cry:

-----
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız Exclamation

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 29, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
30 Ekim 1985. Wink

MELIH20
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 29, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
buseerenbuse demiş ki:
30 Ekim 1985. Wink

Teşekkürler çok sağol.

-------
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızın tümünü büyük harfle yazmayınız Exclamation

rock0this0world
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 1, 2007 18:06 - Mesaj konusu: nihayet...
Yeni Üye Yeni Üye
oks nedeniyle uzun süredir internete giremiyordum annem ve babam internete yasak koydular da Embarassed bunun için üzgünüm gülçin ablam yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür etti bu siteyi çok beğenmiş! çok sık internete giremiyor:( dolayısıyla da her attığım e-maile cevap veremiyor Sad birsürü soru sormuştum inşallah hepsinin cevapları gelir...

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 1, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
rock0this0world demiş ki:
oks nedeniyle uzun süredir internete giremiyordum annem ve babam internete yasak koydular da Embarassed bunun için üzgünüm gülçin ablam yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür etti bu siteyi çok beğenmiş! çok sık internete giremiyor:( dolayısıyla da her attığım e-maile cevap veremiyor Sad birsürü soru sormuştum inşallah hepsinin cevapları gelir...

Soru bombardımanına tutmuşsun anlaşılan Smile Ve bildiklerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum.30 Ekim 1985,çok harika olmuş gerçekten ben de bilmiyordum çünkü.
Wink Cool

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 12, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar elim titreye titreye gönderiyorum işte Gülçin'imizin kaza resimleri Crying or Very sad Crying or Very sad
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
çok kötü bir kazaydı.gerçekten üzülmüş ve korkmuştum ona ciddi bir şey olmasından.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
Yazık Olmuş Valla Herkes Adına Ben Gülçin'e Kocaman Geçmiş Olsunlar Göndermek İstiyorum... Crying or Very sad

GEÇMİŞ KAZAN GEÇMİŞ OLSUN GÜLÇİN ABLA...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
Ya gerçekten resimler çok kötü görünüyor.. Crying or Very sad
İyi ki bir şey olmamış Gülçinime... Crying or Very sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
gülçin ablanın hizmetçisi yokmuş.kendisinden öğrendim.(çok mühim ya söyleyim dedim Confused )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi