| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin hakkında... |
| root |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Site Admin

|
| Caroline zaten msn adresi yazmak istemek bu sitede yasak. Doğrusu düzgünü de bu zaten. Düşünsenize ben ünlü birisiyim varsayalım fan sitemin birinde msn adresim veya e-posta adresim yayınlanıyor. Ben o postayı kullanamamki. Yüzbinlerce kişi ekler kilitlenir. Veya posta kutum harap olur. |
|
|
|
|
| Caroline |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
| Haklısın Root.Bu Yüzden Sadece Belirli Ve Özel Fanlara Msn Adresi Vermek Daha Mantıklı Olur.Senin İçin Yeri Ayrı Olan Fanların Zaten Güvendiğin Fanlarındır.Güveninide Sarsmazlar. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Site Admin

|
Ona fan demeyelim de arkadaş diyelim.
Benim şahsi fikrim ortamı iyi hazırlanmış bir sohbet odası ve bu sohbet odasında ayda veya 3 ayda bir hayranlarımla görüşür sohbet ederdim.
Hem msn vs gibi problemler çözülmüş olur hem de bir bakıma hayranlarımın da hakkıdır diye düşünüyorum. Tabi illaki herkes aynı duyarlılıklarla sohbet odasında bulunmayacaklardır. Çoğu msn mail adres telefon gibi şeylere yönelecektir. O konuda da sohbet odalarının yöneticileri devreye girmelidirler. İlk yapılışta sorunlar da olabilir ama daha sonraları bu sorunlar da yavaş yavaş gideceğinden şüphem yok.
Düşünsenize bir kez gördüm de aman allahım hücum vardı
18 yaş altının bir durumu olsa gerek birazda msn isteyenler şubu isteyenler vs.. |
|
|
|
|
| Caroline |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
ben arkadaşı değilim gülçinin.msn'ini ilk istediğinde alan bir fanıyım.tabi fanlar arasındaki konumum yaptıklarımdan dolayı farklı biraz:)
ama dediğin gibi çok mantıklı olur.ki zaten fanlarıyla stardium resmi fan sitesinde görüşüyorlar. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Site Admin

|
Caroline demiş ki: ben arkadaşı değilim gülçinin.msn'ini ilk istediğinde alan bir fanıyım.tabi fanlar arasındaki konumum yaptıklarımdan dolayı farklı biraz:)
ama dediğin gibi çok mantıklı olur.ki zaten fanlarıyla stardium resmi fan sitesinde görüşüyorlar.
Anladım zaten demek istediklerinizi.
Benimkisi konu geçti bende uluorta fikrimi ifade ettim.  |
|
|
|
|
| MELIH20 |
Tarih: Pazar, Nisan 29, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar Gülçin hangi ay hangi günde doğdu bileniniz var mı :cry:
-----
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Nisan 29, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
30 Ekim 1985.  |
|
|
|
|
| MELIH20 |
Tarih: Pazar, Nisan 29, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
buseerenbuse demiş ki: 30 Ekim 1985. 
Teşekkürler çok sağol.
-------
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızın tümünü büyük harfle yazmayınız |
|
|
|
|
| rock0this0world |
Tarih: Salı, May 1, 2007 18:06 - Mesaj konusu: nihayet... |
|
|
Yeni Üye

|
oks nedeniyle uzun süredir internete giremiyordum annem ve babam internete yasak koydular da bunun için üzgünüm gülçin ablam yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür etti bu siteyi çok beğenmiş! çok sık internete giremiyor:( dolayısıyla da her attığım e-maile cevap veremiyor birsürü soru sormuştum inşallah hepsinin cevapları gelir... |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Salı, May 1, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
rock0this0world demiş ki: oks nedeniyle uzun süredir internete giremiyordum annem ve babam internete yasak koydular da  bunun için üzgünüm gülçin ablam yazdıklarınızdan dolayı hepinize teşekkür etti bu siteyi çok beğenmiş! çok sık internete giremiyor:( dolayısıyla da her attığım e-maile cevap veremiyor  birsürü soru sormuştum inşallah hepsinin cevapları gelir...
Soru bombardımanına tutmuşsun anlaşılan Ve bildiklerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum.30 Ekim 1985,çok harika olmuş gerçekten ben de bilmiyordum çünkü.
 |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cumartesi, May 12, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar elim titreye titreye gönderiyorum işte Gülçin'imizin kaza resimleri
 |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Pazar, May 13, 2007 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Üye

|
| çok kötü bir kazaydı.gerçekten üzülmüş ve korkmuştum ona ciddi bir şey olmasından. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, May 13, 2007 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
Yazık Olmuş Valla Herkes Adına Ben Gülçin'e Kocaman Geçmiş Olsunlar Göndermek İstiyorum...
GEÇMİŞ KAZAN GEÇMİŞ OLSUN GÜLÇİN ABLA... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, May 13, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
Ya gerçekten resimler çok kötü görünüyor..
İyi ki bir şey olmamış Gülçinime...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
gülçin ablanın hizmetçisi yokmuş.kendisinden öğrendim.(çok mühim ya söyleyim dedim ) |
|
|
|
|
|
|