| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin hakkında... |
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
| sen gülçinle nerde konuştun ki? |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
| konuşurum ben.özel mesaj atarım sana ordan anlatırım canım... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
tamam konuşuruz anlatırsın ama dikkat edelim banlanmayalım bir de ( : |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Nisan 6, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 12:51 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
nasıl vaktin yok? |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
huyları tıpkı bana benziyor  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
Gülçin abla bence tek kelimeyle (pembe şeker)  |
|
|
|
|
| melis351 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
* Gülçinin kuzenin adı ege
* Uzun süreli kapalı kalamaz hemen daralırmış..
* Top oynamak konusunda çok yeteneksizmiş.Bu tip sporlarda arkadaşları onunla oynamaktan sinir oluyorlarmış.
* Konservatuardaki en yakın arkadaşı Berilmiş.
* Gülçin 3 kardeş. Ablalarının adı Seçil ve Elçin. Galiba Elçin Hollandada yaşıyor. Gülçinin annesinin adı Aysel. Ve Gülçinin annesinin en yakın arkdaşı Suna'ymış .Onun pırasalı böreklerine bayılıyormuş.
* Kedisinin adı Petito'ymuş. Cinsiyeti erkemiş ama gülçin ilk başta pembe bir tasma takmış.
* Annesi çok güzel Türk Sanat Müziği söylüyormuş.
* Eğer sevdiği çocuk ona yakın davranıyorsa kıpkırmızı olurmuş. Yüzüne bile bakamazmış.
* kaset ve cd lerin arkasında teşekkür yazısında Gülçinin yazısında yazan rakamlar birer şifreymiş.
* sınıfında ona güco diyorlarmış.
* sınıf numarası:784
* şubesi: D
* Annesine şükroş diyor ama annesinin adı şükran değil.
kaynak: pozitif dergisi |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
Sağol melis351 yeni üye olmana rağmen hepsi hayranlarına böyle faydalı güzel şeyler yollaman çok güzel canım.Gerçekten sağol,çoğunu hiç duymamıştım!!  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
Çok teşekkürler Melis :wink:
Ayrıca Gülçin'in gittiği ilkokulun adı Maçka İ.Ö.O'ymuş... |
|
|
|
|
| melis351 |
Tarih: Perşembe, Nisan 19, 2007 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
Birşey değil canım.
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Görevli

|
HEPSISWEET demiş ki: Sağol melis351 yeni üye olmana rağmen hepsi hayranlarına böyle faydalı güzel şeyler yollaman çok güzel canım.Gerçekten sağol,çoğunu hiç duymamıştım!! 
evet bende duymamıştım.sana katılıyorum canım..sağol melis |
|
|
|
|
| nahice |
Tarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
Ben hepsinin soyadlarını biliyorum Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Yasemn Yürük:)
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızı küçük harfler kullanarak yazınız |
|
|
|
|
| Caroline |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Re: bilgi |
|
|
Yeni Üye

|
rock0this0world demiş ki: gülçin ablam bu sitede! yazdıklarınızı okuyor...nickinin bilinmesini istemediği için onun yorumlarını ben ileteceğim!!! gülçinin msn adresi yok kullanmıyor size ben gülçinin msnini biliyorum diyenlere falan inanmayın...onlar palavra!
gülçin ablam tanıdiğım kadariyla kişilik olarak çok tatlı , çabuk kızdırılabilen ,çocuk ruhlu bir kız. ruhunun güzelliği yüzüne yansımış bence...benimle konuşurken çok kibar ve bana genellikle canim,güzelim seklinde hitab ediyor.o gercekten çok tatlı bir kız!!! şimdilik bu kadar; yazmaya devam edeceğim; yeni üye oldum internete sık giremiyorum ama onun yorumlarını ileteceğim ve yazmaya calışacağım!
---
düzenleme root:
Lütfen kelimeleri düzgün ve Türkçemize uygun yazınız.
Evet gülçin bu siteye giriyor ve yazdıklarınızı okuyor kendi ağzıyla söyledi bana.
ayrıca msn konusunda konuşmuyorum çünkü gülçine söz verdim. |
|
|
|
|
|
|