Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
sen gülçinle nerde konuştun ki?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
konuşurum ben.özel mesaj atarım sana ordan anlatırım canım...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
tamam konuşuruz anlatırsın ama dikkat edelim banlanmayalım bir de ( Very Happy :

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
evet banlanmayalım.

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 7, 2007 12:51 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
gulcingupse demiş ki:
öfff gıcık oldum ben bu işe aynı nedenden bana aşık olandA YOK öfff gülçin öfff bari senin kaderin değişik olsaydı neyse seni çooo....k seviyorum bitanem benimm

Yanlış anlamışsın yaff.Ben sadece O'nu görmek imzasını falan almak istiyorum.Benim zaten aşık olacak zamanım yok. Surprised Exclamation
Wink Cool

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
Laughing Laughing nasıl vaktin yok?

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
huyları tıpkı bana benziyor Wink

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
Gülçin abla bence tek kelimeyle (pembe şeker) Exclamation

melis351
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
* Gülçinin kuzenin adı ege
* Uzun süreli kapalı kalamaz hemen daralırmış..
* Top oynamak konusunda çok yeteneksizmiş.Bu tip sporlarda arkadaşları onunla oynamaktan sinir oluyorlarmış.
* Konservatuardaki en yakın arkadaşı Berilmiş.
* Gülçin 3 kardeş. Ablalarının adı Seçil ve Elçin. Galiba Elçin Hollandada yaşıyor. Gülçinin annesinin adı Aysel. Ve Gülçinin annesinin en yakın arkdaşı Suna'ymış .Onun pırasalı böreklerine bayılıyormuş.
* Kedisinin adı Petito'ymuş. Cinsiyeti erkemiş ama gülçin ilk başta pembe bir tasma takmış.
* Annesi çok güzel Türk Sanat Müziği söylüyormuş.
* Eğer sevdiği çocuk ona yakın davranıyorsa kıpkırmızı olurmuş. Yüzüne bile bakamazmış.
* kaset ve cd lerin arkasında teşekkür yazısında Gülçinin yazısında yazan rakamlar birer şifreymiş.
* sınıfında ona güco diyorlarmış.
* sınıf numarası:784
* şubesi: D
* Annesine şükroş diyor ama annesinin adı şükran değil.

kaynak: pozitif dergisi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
Sağol melis351 yeni üye olmana rağmen hepsi hayranlarına böyle faydalı güzel şeyler yollaman çok güzel canım.Gerçekten sağol,çoğunu hiç duymamıştım!! Very Happy Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 18, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
Çok teşekkürler Melis :wink:

Ayrıca Gülçin'in gittiği ilkokulun adı Maçka İ.Ö.O'ymuş...

melis351
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 19, 2007 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Birşey değil canım.

Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
HEPSISWEET demiş ki:
Sağol melis351 yeni üye olmana rağmen hepsi hayranlarına böyle faydalı güzel şeyler yollaman çok güzel canım.Gerçekten sağol,çoğunu hiç duymamıştım!! Very Happy Wink

evet bende duymamıştım.sana katılıyorum canım..sağol melis

nahice
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Ben hepsinin soyadlarını biliyorum Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Yasemn Yürük:)

Düzenleme:HEPSISWEET

Lütfen mesajlarınızı küçük harfler kullanarak yazınız Exclamation

Caroline
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Re: bilgi
Yeni Üye Yeni Üye
rock0this0world demiş ki:
gülçin ablam bu sitede! yazdıklarınızı okuyor...nickinin bilinmesini istemediği için onun yorumlarını ben ileteceğim!!! gülçinin msn adresi yok kullanmıyor size ben gülçinin msnini biliyorum diyenlere falan inanmayın...onlar palavra!
gülçin ablam tanıdiğım kadariyla kişilik olarak çok tatlı , çabuk kızdırılabilen ,çocuk ruhlu bir kız. ruhunun güzelliği yüzüne yansımış bence...benimle konuşurken çok kibar ve bana genellikle canim,güzelim seklinde hitab ediyor.o gercekten çok tatlı bir kız!!! şimdilik bu kadar; yazmaya devam edeceğim; yeni üye oldum internete sık giremiyorum ama onun yorumlarını ileteceğim ve yazmaya calışacağım!
---
düzenleme root:
Lütfen kelimeleri düzgün ve Türkçemize uygun yazınız.

Evet gülçin bu siteye giriyor ve yazdıklarınızı okuyor kendi ağzıyla söyledi bana.
ayrıca msn konusunda konuşmuyorum çünkü gülçine söz verdim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi