Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 14, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana pek inanmıyorum Rolling Eyes ama olabilir de tabii Confused

unsal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 14, 2007 18:15 - Mesaj konusu: merhaba
Yeni Üye Yeni Üye
herkese merhaba ben gülçinin obez olduğunu hiç sanmıyorum hem olsa bile umrumda değil ben onu her haliyle beğeniyorum,bu günde sevgililer günü yine boşum maalesef keşke gülçin kız arkadaşım olsaydı ona convers alırdım Very Happy

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 14, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
güzel ve sempatik bir ablamız

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
evet doğru canım arkadaşım...benide tanıştırdıın için saol!!!!!isteyen inanmasın..........BEN İNANIYORUM BANA YETER........

rock0this0world
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 10:23 - Mesaj konusu: bilgi:
Yeni Üye Yeni Üye
herkesin inanmasini bekleyemeyiz elbette! ama doğru söylüyorum!!o braya sadece yazıları okumak için giriyor!...herkes istediği şeye inanmakta özgür Exclamation

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
Laughing

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
EVET AMA İNANSALAR DA OLUR AMA Wink

rock0this0world
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 10:32 - Mesaj konusu: ...bilgi
Yeni Üye Yeni Üye
Smile hayır akrabam değil ama konserde tanistik 1,5 -2 senedir görüsüyoruz. ok.ayrıca niçin kavga edermiş gibi soruyorsun böyle şeylere gerek var mı sence?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Bu Çok güzel bir haber ...
Madem tanışıyorsunuz arkadaşlar gruphepsi ile ilgili konser, imza günü, tanıtım gibi bir çok etkinliklerin haberlerini felan bize iletmenizi bekleriz tüm üyeler buna çok memnun olur.
Dediğin gibi Gülçin'in yorumlarını bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz ...

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 15:46 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
sen benim sakarlıklarımı gorsen boyle demezsin ama bence Gülçin Gülçin olarak yani tum ozellikleriyle bizi tarafımızdan kabul edildi ve sevildi degil mi? Question Wink Cool

ganzuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin, kadere biraz daha yardımcı olsak...herkes aynı ilde olacak diye birşey yok değil mi?bir saat bile yeter bana bazı şeyleri anlatmak için...

rock0this0world
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 21:14 - Mesaj konusu: :)
Yeni Üye Yeni Üye
bunu elbette yapmaya çalışacağım...daha önce de söyledim!internete cok sık giremiyorum ama gülcin ablamın yorumlarını vb. size ulastırmaya calışacağım!

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 08:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
gülçin hakkında bildiğim birşey var o da çok tatlı ve güzel ve enfes bir sese sahip olduğu ayrıca girip burda yazılanları okuyor emin olun..

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
bence de okuyor mesela düşünelim biz onların yerinde olsak hayranlarımızın ne yazdığını merak ederiz bence zaman bulduklarında okuyorlardır.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Görevli Görevli
bencede hepsisweet sana katılıyorum ama ben gülçinle konuşurken ona söylemiştim okuyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi